1. Tiedon kerääjä
L’Oréal Finland Oy, Y-tunnus 0346279-6, Keilaranta 13A, 02150 Espoo, Finland
2. Tietojen käsittelyn tarkoitus
Tuotearvostelut
Tarkoitus. Luomalla käyttäjätunnuksen voit kirjoittaa tuotearvosteluja verkkosivullemme. Jos kirjoitat tuotearvostelun, käyttäjätunnuksesi näkyy kaikille verkkosivun vierailijoille huolimatta siitä, ovatko he kirjautuneet nettisivulle käyttäjinä vai eivät. Käytämme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme olla yhteydessä sinuun käyttäjätiliisi liittyvissä hallinnollisissa kysymyksissä ja tuotearvosteluusi liittyvissä kysymyksissä. 
Oikeudellinen perusta. Sopimuksemme täytäntöönpano (tuotearvostelupalvelut)
Tarkoitus. Muita mahdollisia henkilötietoja (kaupunki, ikä, iho- ja hiustyyppi), jotka jaat kanssamme, käytämme tehdäksemme analyysejä tai kerätäksemme tilastotietoja, jotka saatamme jakaa käyttämiemme ja puolestamme toimivien digitoimistojen kanssa. 
Oikeudellinen perusta. Perustellut intressit, jotka auttavat meitä ymmärtämään tarpeesi ja odotuksesi paremmin, parantaaksemme siten palveluitamme, tuotteitamme ja tuotemerkkejämme.
Beauty Board -paneeli 
Tarkoitus. Käytämme henkilötietojasi (nimi, sähköpostiosoite, osoite, ihon sävy, ikä, hiustyyppi, silmien väri, meikkeihin liittyvät mieltymykset) luodaksemme sinulle käyttäjätilin ja lähettääksemme sinulle tuotteita niiden testaamiseen ja arvosteluun.
Oikeudellinen perusta. Sopimuksemme täytäntöönpano (Beauty Board -paneelin jäsenyys).
Sosiaalisen median kilpailut
Tarkoitus. Käytämme tietojasi (nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero) rekisteröidäksemme osallistumisesi kilpailuun ja ottaaksemme sinuun yhteyttä, mikäli voitat tai jos meillä on kysyttävää osallistumiseesi liittyen.
Oikeudellinen perusta. Sopimuksemme täytäntöönpano (kilpailuun osallistuminen).
Tuotenäytteet
Tarkoitus. Käytämme henkilötietojasi (nimi, osoite) lähettääksemme sinulle pyytämiäsi tuotenäytteitä. 
Oikeudellinen perusta. Sopimuksemme täytäntöönpano (tuotenäytteiden saaminen). 
3. Kerätyn tiedon vastaanottajat
Maybelline Nordic -bränditiimi vastaanottaa henkilötietosi, joita ei jaeta muiden tuotemerkkien tai oikeushenkilöiden kanssa. Käytämme toimistoja, jotka toimivat puolestamme (tietojenkäsittelijät) tietojen jaotteluun ja yksilöllisen kommunikaation luomiseen sinulle, mutta vain yllä lueteltuihin tarkoituksiin.
4. Kerätyn tiedon säilyttäminen
Ihokonsultaatioaikasi yhteydessä annetut henkilötiedot säilytetään kalenterivuoden loppuun, minkä jälkeen ne poistetaan. 
Uutiskirjeen, kanta-asiakkuuden, keskustelufoorumien, tuotenäytteiden pyytämisen ja tuotearvostelujen yhteydessä annetut henkilötiedot säilytetään, kunnes lopetat tilauksen tai poistat tilisi. Jos haluat poistaa julkaisujasi tai arvostelujasi, sinun tulee tehdä tämä ennen käyttäjätilisi poistamista.
Sosiaalisen median kilpailujen yhteydessä kerätyt henkilötiedot poistetaan heti, kun kilpailu on päättynyt ja kun voittajiin on otettu yhteyttä. 
5. Yksilön oikeudet ja niiden käyttäminen
Oikeus vaatia henkilötietojen tarkistamista/oikaisemista/poistamista tai peruuttaa suostumus henkilötietojen käsittelyyn:
• Sinulla on aina oikeus tutustua henkilötietoihisi ja pyytää niiden oikaisua. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] 
• Voit peruuttaa suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn suostumuksen perusteella tai voit pyytää tulla unohdetuksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected] Huomaathan, että näin tehdessäsi myöhemmälle ajankohdalle varatut ihokonsultaatiot perutaan ja profiilisi ja/tai käyttäjätilisi poistetaan. 
• Voit milloin tahansa lopettaa uutiskirjeiden tilauksen lähettämiemme sähköpostien alatunnisteessa olevan linkin kautta.
Oikeus tietojen siirtoon
• Sinulla on oikeus siirtää, kopioida tai viedä tietoja järjestelmästämme toiseen järjestelmään (tietyin rajoituksin). Jos haluat tehdä näin, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] 
Lähetämme sinulle sähköpostitse yleiskatsauksen tallentamistamme henkilötiedoistasi. 
Saatamme vaatia henkilöllisyyden todistamista pyyntösi käsittelyssä. 
Oikeus valittaa valvontaviranomaiselle 
• Voit tehdä valituksen Tietosuojavaltuutetulle (tehdäksesi virallisen valituksen): 
o http://www.tietosuoja.fi/fi/index.html

6. Tietosuojaneuvonantajan yhteystiedot: [email protected] 

7. Lisätietoja löydät täydellisestä Privacy Policy -dokumentistamme, joka on luettavissa osoitteessa https://www.maybelline.fi/privacy-policy-cookie-policy 

Oops, it looks like you're not logged in! Please Or create an account.
BACK TO TOP