1. girl 1 (1)

  VALITSE PEITTÄVYYS

  Ennen meikkivoiteen valintaa, valitse haluamasi peittävyys. Jos haluat luonnollisen näköisen lähes meikittömän näköisen lopputuloksen, valitse kevyt peittävyys. Jos haluat hienovaraisen peittävyyden, joka vain tasoittaa ihon sävyä, valitse keskinkertainen peittävyys. Jos haluat peittää ihon virheitä, epäpuhtauksia tai epätasaista pigmenttiä, valitse täydellinen peittävyys.

 2. girl 2 (1)

  VALITSE LOPPUTULOS

  Valitse seuraavaksi haluamasi lopputulos. Luonnollisen näköinen lopputulos on lähinnä luonnollista ihosi sävyä. Matta hillitsee ihon kiiltoa. Heleyttävä antaa iholle kevyttä hehkua ja kasteenraikkaan lookin.

 3. imgonline-com-ua-CompressToSize-7zQUgvS3bj4DaG5

  VALITSE SÄVY

  Itsellesi sopivan sävyn löytäminen voi olla todella turhauttavaa. Käyttämällä meikkivoiteen valitsemistyökalua vältät arvailun ja sinun on helpompi löytää juuri sopiva meikkivoide. Maybellinen Foundation Finder -työkalu auttaa sinua löytämään sopivimman mekkivoiteen muutamassa minuutissa. Sinun tarvitsee vain vastata muutamaan kysymykseen tai ladata selfie.

 4. girl 3 (1)

  VALMISTELE IHO

  Meikkivoiteen tasainen levitys alkaa puhtaasta, kosteutetusta ihosta. Kun iho on kosteutettu, voit levittää sille suosikkipohjustusvoidettasi, jotta meikkivoide kestää kauemmin.

 5. girl 4

  LEVITÄ MEIKKIVOIDE

  Levitä seuraavaksi meikkivoide itsellesi mieluisammilla tavalla. Voit käyttää meikkisivellintä, meikkisientä tai sormenpäitä. Aloita levittämällä muutama tippa meikkivoidetta otsaan, poskiin ja leukaan. (Älä levitä liikaa meikkivoidetta paakkuuntumisen välttämiseksi.) Käytä sitten meikkisientä, meikkisivellintä tai taputtele meikkivoide sormillasi ja häivytä hiusrajaa ja leukaa kohti. Varmista, että häivytät leuan alapuolelle kaulaa kohti luonnollisen ja saumattoman lopputuloksen saavuttamiseksi.

 6. girl 2

  LEVITÄ PEITEVOIDE

  Levitä lopuksi tarvittaessa peitevoide ja viimeistele look. Pyyhkäise varovasti viimeistelypuuterilla halutuilla alueilla (kuten silmänaluset ja t-alue) tai suihkuta kasvoille meikinkiinnityssuihketta kiinnittäksesi meikin koko päiväksi.

Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.