MITEN TEET LASI-IHOLOOKIN?

ALL

90-luvun trendi oli mattainen, 2000-luvun voidemainen ja 2010-luvulla kaikki oli mahdollista. Entä kun lähestyimme vuotta 2020? Aivan, silloin haluttiin lasimainen iho!

product_laydown_glass_skin_make_up_setting_spray_5_dmi_image_na_no-cta

MIKÄ ON LASI-IHO?

Lasi-iho on trendi, jossa tavoitellaan mahdollisimman sileää, hehkuvaa, kasteenraikasta ihoa, joka näyttää virheettömältä ja ikään kuin lasimaiselta. Iho näyttää niin täyteläiseltä, kosteutetulta, pehmeältä ja joustavalta, että se kirjaimellisesti hehkuu. Nimitys ja kauneustrendi sai alkunsa monien muiden trendien tapaan korealaisesta K-Beauty -suuntauksesta, ja siitä tuli suosittu ja kansainvälisesti tunnettu, kun somevaikuttajat ja julkkikset esittelivät lasi-ihoaan sosiaalisessa mediassa.

MNY20_Glass-Skin-Spray_E-Comm_Before-After-Giza_1x1

MITEN LUOT LASI-IHON MEIKIN AVULLA?

Itse asiassa lasimainen iho saavutettiin useita vaiheita käsittävällä intensiivisellä ihonhoitorutiinilla, jonka tavoitteena oli erittäin tasainen ja sileä lopputulos ilman näkyviä ihohuokosia. Kiistämättä perusteellinen ja tehokas ihonhoitorutiini on paras keino saada upea iho, mutta meillä ei ole välttämättä aina aikaa panostaa siihen. Tähän tarpeeseen olemme onneksi kehittäneet Glass Skin Spray -meikinkiinnityssuihkeen.

Tämä heleyttävä suihke auttaa sinua saamaan sileän, kosteutetun ihon, joka näyttää upealta ja hehkuvalta muutamassa sekunnissa. Meikinkiinnityssuihke kiinnittää meikin niin, että se näyttää hyvältä koko päivän ja antaa samalla iholle kauniin kasteenraikkaan lopputuloksen. Käytä Glass- meikinkiinnityssuihketta koko kasvoille viimeisenä vaiheena meikin levittämisen jälkeen tai yksinään antamaan iholle lasimaista hehkua.
MNY20_Glass-Skin-Spray_E-Comm_ClaimsBenefits-Checklist_1x1

KASVOMEIKKI

Landing11
TUTUSTU
KASVOMEIKKI
TUTUSTU

SILMÄT

Landing10
TUTUSTU
SILMÄT
TUTUSTU

HUULET

Landing12
TUTUSTU
HUULET
TUTUSTU

Kulmakarvat

bryn-landingPage (1)
Explore More
Kulmakarvat
Explore More
Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.