MITEN KULMAT MUOTOILLAAN?

ALL

Asiantuntijoiden mukaan kulmilla on kaksi tärkeää tehtävää: estää hien ja sateen valumista silmiin ja ilmaista tunteita. Voimme lisätä listaan vielä yhden asian - ne voivat saada meidät näyttämään upeilta! Kulmat ovat yllättävän tärkeät. Liian harvat, ohuet, hallitsemattomat tai tuuheat tai saavat kasvot näyttämään siltä, että ne eivät ole symmetriset.

Auttaaksemme sinua muotoilemaan kulmasi haluamallasi tavalla, annamme tärkeimmät vinkkimme - kaiken kaikkiaan 8 vinkkiä kulmien muotoiluun - emmekä tarkoita nyppimistä tai leikkaamista. Nyt on kyse kulmameikistä.

emily_beauty_mny_maky_browextensions_launch_1440x1440

MITEN KULMAT MUOTOILLAAN VINKKI #1: ALOITA HELPOIMMASTA

Jos olet aloittelija kulmien muotoilussa, valitse helppokäyttöinen kulmatuote,  kuten värillinen kulmageeli tai -maskara, joilla voit helposti harjata, sävyttää ja kesyttää kulmat vain muutamalla vedolla.
Tip 1

MITEN KULMAT MUOTOILLAAN VINKKI #2: ÄLÄ ALOITA KULMIEN SISÄNURKASTA

Outoa, eikö? Se näyttäisi loogisimmalta paikalta aloittaa kulmien muotoilu, mutta silloin sisänurkkaan tulee helposti levitettyä liikaa tuotetta. Voit välttää tämän ongelman, jos aloitat sen sijaan levityksen kulmien keskeltä tai ulkonurkasta.

MITEN KULMAT MUOTOILLAAN VINKKI #3: KÄYTÄ KEVYITÄ VETOJA

Minkä tahansa menetelmän valitset, muista käyttää pieniä, kevyitä ja hiuksenhienoja vetoja. Olet ehkä nähnyt meikkitaiteilijoiden piirtävän täydelliset kulmat yhdellä liikkeellä - mutta he ovat ammattilaisia. Meille muille pienet, viistot vedot toimivat parhaiten.
Tip 3

MITEN KULMAT MUOTOILLAAN VINKKI #4: TÄYTÄ OHUET JA HARVAT KULMAT

Tänä päivänä on monia keinoja luonnollisen näköisten kulmien luomiseen. Yksi tai kaksi vetoa uudella Brow Extensions Fiber Pomade -kulmakynällämme antaa välittömästi tuuheat, luonnollisen näköiset kulmat koostumuksen sisältämien hiuksenhienojen kuitujen ansiosta, jotka kiinnittyvät kulmiin ja antavat paksumman ja täyteläisemmän vaikutelman.
Tip 4

MITEN KULMAT MUOTOILLAAN VINKKI #5: HÄIVYTÄ TARKAT VEDOT

Täydellisesti muotoillut kulmat näyttävät hyviltä kuvissa, mutta saattavat näyttää liian voimakkailta arkikäytössä. Muista häivyttää selkeät vedot ja käytä mielellään spoolie-harjaa tekemään rajoista huomaamattomat.
Tip 5

MITEN KULMAT MUOTOILLAAN VINKKI #6: VAROVASTI ULKONURKASSA

Häntä tai kulman ulkonurkka unohtuu helposti kulmien keskiosan ja sisänurkan kustannuksella. Epäsymmetriset kulmat eivät ole erityisen imartelevat.

MITEN KULMAT MUOTOILLAAN VINKKI #7: ALOITA KEVYESTI

Ja lisää tuotteita pikku hiljaa. Kun olet puolivälissä muotoilua, katso itseäsi peilistä ja tarkista lopputulos. Miltä se näyttää? Unohditko jonkun paikan? Onko esimerkiksi vasen puoli liian raskas? Tarkista kulmat useista kohdista oikean tasapainon löytämiseksi.
Tip 7

MITEN KULMAT MUOTOILLAAN VINKKI #8: KOROSTA KULMIESI LUONNOLLISTA MUOTOA, ÄLÄ YRITÄ MUOTOILLA NIITÄ LIIKAA

Seuraa kulmiesi luonnollista muotoa sen sijaan, että yrität luoda jonkun toisen kulmia.
MBL_VTO_Find_My_Shade_Driver_1080x1080_v1__phonelower (1)
Saitko inspiraatiota näistä vinkeistä, mutta kaipaat apua täydellisen kulmalookin tai oikean kulmatuotteen löytämisessä? Kokeile Brow Play Studio -työkaluamme niin saat itsellesi räätälöityjä ​​suosituksia!

HOTTEST PRODUCTS

Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.