TIETOJA HUULIKIILLOSTA

ALL

Sanotaan, että huulipunan keksivät tuhansia vuosia sitten pelottomat ”amatsonit", jotka halusivat hieman väriä huulilleen heidän kesyttäessään tulta ja luodessaan sivilisaatiota. Mutta tiesitkö, että nykypäivän huulikiilto keksittiin vasta vuonna 1930? Toden totta, ennen kuin elokuvameikkaamisen nero Max Factor huomasi, että seksikäs, kiiltävä huulikiilto korosti naisten huulia muodosta ja koosta riippumatta, naiset olivat jountuneet pärjäämään ilman.

Nykyään huulikiilto on yksi myydyimmistä meikkituotteista. Tuotteesta on miljoonia muunnelmia. Värillinen, huulia täyteläistävä, pitkäkestoinen, makua sisältävä, kimaltava ... luettelo jatkuu. Yleissääntönä voidaan sanoa, että mitä paksumpi ja kiiltävämpi huulikiilto on, sitä "tahmeampi". Pehmeämmät, huulirasvaa muistuttavat koostumukset antavat luonnollisemman kiillon, mutta ne myös ”haihtuvat" nopeammin huulilta. Värilliset huulikiillot antavat huulille aavistuksen väriä, mutta eivät yhtä paljon kuin huulipuna. Uusimmat koostumukset sisältävät hoitavia ainesosia, jotka hoitavat ja kosteuttavat huulia. UUSI Lifter Gloss -huulikiiltomme sisältää hyaluronihappoa, joka tekee huulista näkyvästi sileämmät, korostaa huulten ääriviivoja ja saa huulet näyttämään isommilta ja täyteläisemmiltä.

HUULIKIILLOSTA

Ihmiset RAKASTAVAT kaikkea mikä kiiltää ja huulikiilto antaa huulille täyteläisyyttä ja kiiltoa. Huulipuna voi mennä pieleen monin tavoin - sävy, joka ei imartele, kuiva koostumus, huulipuna, joka tahraa tai kuluu - huulikiilto on helppokäyttöinen ja menee harvoin vikaan.

MILLOIN MINUN TULISI VALITA HUULIKIILTO?

Huulikiilto on 24/7 tuote. Voit käyttää sitä milloin tahansa, kun haluat näyttää huolitellulta. Voit myös levittää huulikiiltoa suosikkihuulipunasi, huulilakkasi tai huultenrajauskynäsi päälle antaaksesi huulille ylimääräistä kiiltoa ja kosteutta.

MITÄ EROA ON HUULIKIILLOLLA JA NESTEMÄISELLÄ HUULIPUNALLA?

Näiden kahden tuotteen välinen ero voi olla epäselvä, joten selvitämme asiaa hieman: Huulikiilto ei ole sama kuin nestemäinen huulipuna, vaikka pakkaus näyttää usein samalta. Nestemäinen huulipuna sisältää pigmenttejä voidemaisessa koostumuksessa, ja väri levitetään huulille applikaattorilla, kun taas huulikiilto on erittäin kiiltävä joko läpikuultava tai värillinen päällystuote, jota voit käyttää joko sellaisenaan tai huulipunan päällä.

SILMÄT

Landing10
TUTUSTU
SILMÄT
TUTUSTU

KASVOMEIKKI

Landing11
TUTUSTU
KASVOMEIKKI
TUTUSTU

HUULET

Landing12
TUTUSTU
HUULET
TUTUSTU

Kulmakarvat

bryn-landingPage (1)
Explore More
Kulmakarvat
Explore More
Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.