KILPAILUN SÄÄNNÖT

Nämä säännöt koskevat “Sensational You” -kilpailua, jonka järjestäjä on L’Oreal, Maybelline Suomi (jäljempänä ”L’Oreal”).

KILPAILUUN OSALLISTUMINEN

Kilpailuun voivat osallistua Suomessa asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. [Alle 18-vuotiailla tulee olla huoltajan suostumus osallistua kilpailuun ja palkinnon vastaanottamiseen]. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt nämä Kilpailun Säännöt.

Kilpailuun eivät voi osallistua L’Orealin työntekijät [tai mainos-, suunnittelu- tai muissa vastaavissa toimistoissa työskentelevät henkilöt sekä kaikki henkilöt, jotka ovat ammattinsa puolesta yhteyksissä tähän kilpailuun] ja heidän perheenjäsenensä.

Kilpailuun osallistutaan seuraavasti:

Osallistuaksesi kilpailuun sinun tulee kommentoida Maybellinen Sensational You -kilpailun julkaisua Instagramissa. Osallistuminen tapahtuu kommentoimalla julkaisuun yksi sana, joka kuvaa parhaiten sensaatiomaista ystävääsi. Kilpailuun osallistumien ei edellytä ostoa tai muuta maksua.

Kisaan osallistujan Instagram-tilin tulee olla julkinen eli L’Orealin tulee nähdä tilin sisältö. Jos osallistujan Instagram-tili on yksityinen, hän ei ole mukana kilpailussa.

Vain yksi osallistuminen per henkilö.

Osallistumisaika: kilpailu alkaa 25.08. klo 11 ja päättyy 01.09. klo 11.

Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy ja noudattaa näitä sääntöjä. L’Orealin päätökset koskien tätä kilpailua ovat lopullisia ja osallistujia sitovia. Jokainen osallistuja antaa suostumuksensa siihen, että L’Oreal voi hylätä osallistujan, jos se uskoo oman harkintansa mukaan, että tämän vastaus on näiden kilpailusääntöjen vastainen, osallistuja on käyttänyt vilpillisiä keinoja osallistuakseen kilpailuun, pyrkinyt aiheuttamaan haittaa toiselle henkilölle tai uhkaillut tai häiriköinyt toista henkilöä.

L’Orealilla on oikeus muuttaa sääntöjä ennen kilpailua, kilpailun aikana ja kilpailun jälkeen.

VOITTAJAT

Voittajat valitsee tuomaristo, joka koostuu Maybellinen työntekijöistä. Tuomaristo valitsee voittajat sen perusteella, keillä osallistujilla on kaikista luovin osallistumisvastaus. Tuomariston päätös on lopullinen eikä siihen voi vaikuttaa. Tuomariston ei tarvitse erikseen perustella päätöstään voittajista.

Voittajiin otetaan yhteyttä Instagramin kautta. Jos voittaja ei vastaa yhteydenottoon kolmen (3) päivän sisällä, L’Orealilla on oikeus valita uusi voittaja. Voittaja, joka ei vastaa kolmen (3) päivän sisällä yhteydenottoon, ei saa palkintoa ja hänen osallistumisensa hylätään.

 

PALKINTO

Palkinto on lahjakassi, joka sisältää ripsivärin, huulipunan ja Sensational You -t-paidan. Palkinnon arvo on n. EUR 67.

Palkinto myönnetään voittajalle, joka sitoutuu vastaanottamaan sen. Palkinto voidaan korvata joko edullisemmalla tai kalliimmalla palkinnolla, mikäli alkuperäistä palkintoa ei jostakin syystä voi toimittaa. Palkintoa ei voi luovuttaa eteenpäin toiselle henkilölle tai korvata rahalla. Voittaja on yksin vastuussa kaikista kustannuksista ja kuluista, joita ei nimenomaisesti mainita näissä säännöissä ja jotka saattavat liittyä osallistumiseen, palkinnon lunastamiseen tai palkinnon käyttämiseen. L’Orealilla on oikeus pyytää voittajaa todistamaan henkilöllisyytensä ennen palkinnon toimittamista.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Kilpailuun osallistumisen yhteydessä antamasi henkilötiedot käsitellään vain tämän kilpailun tarkoituksiin. L’Oreal kerää henkilötiedot, jotka annat kilpailuun osallistumisen yhteydessä.

Osallistumalla kilpailuun hyväksyt L’Orealin tavan käsitellä henkilötietojasi ja ymmärrät, että henkilötietojesi käsittely on laillista. Maybelline-tiimillä on pääsy antamiisi henkilötietoihin. Kilpailuun ei voi osallistua ilman henkilötietojen antamista. Henkilötietoja säilytetään vain kilpailun hallinnoimisen ajan. Kun henkilötietoja ei enää tarvita kilpailua tai mitä tahansa lakiteknistä syytä varten, poistamme henkilötiedot järjestelmistämme.  Emme käytä henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin ellet anna L’Orealille erikseen siihen lupaa. Voittajan nimi julkaistaan www-sivulla tai sosiaalisessa mediassa. Sinulla on missä tahansa vaiheessa oikeus pyytää pääsy henkilötietoihisi tai pyytää L’Orealia korjaamaan mahdolliset virheet henkilötiedoissasi lähettämällä viesti sähköpostiosoitteeseen [email protected] tai [email protected]. Sinulla on myös oikeus lähettää valitus henkilötietojen käsittelystä sähköpostiosoitteeseen [email protected] Tutustu tarkemmin Yksityisyydensuojaamme osoitteessa https://www.maybelline.fi/privacy-policy-cookie-policy

 

OIKEUKSIEN SIIRTYMINEN

Osallistumalla kilpailuun siirrät kaikki tekijänoikeudet ja muut mahdolliset immateriaalioikeudet L’Orealille. L’Orealilla on oikeus, ilman erillistä korvausta tai ilmoitusta, julkaista osallistumisen yhteydessä annettu materiaali kokonaan tai osittain www-sivulla tai sosiaalisessa mediassa. L’Orealilla on oikeus julkaista yhden tai useamman voittajan nimi www-sivulla tai sosiaalisessa mediassa. L’Oreal voi myös käyttää osallistumisen yhteydessä antamiasi materiaaleja ja tietoja tähän kilpailuun liittyvässä markkinoinnissa tai tiedotustarkoituksessa missä tahansa kanavassa tai formaatissa.  

VASTUUNRAJOITUS

Osallistumalla kilpailuun vapautat L’Orealin, sen yhteistyökumppanit ja muut vastaavat yritykset, mukaan lukien yritysten johtajat ja työntekijät, kaikesta vastuusta liittyen ristiriitatilanteisiin tai loukkaantumisiin, menetyksiin tai vahingoittumisiin, jotka koskevat kilpailua tai kilpailun palkintoa tai liittyvät millään tavalla kilpailuun tai kilpailun palkintoon. L’Orealin vahingonkorvausvastuu ei voi ylittää kilpailun säännöissä mainitun palkinnon arvoa.

L’Oreal ei ole vastuussa kadonneista osallistumisista, virheellisistä tai myöhästyneistä osallistumisista, tai teknisistä ongelmista, jotka voivat vaikuttaa kilpailuun.

Osallistumisen yhteydessä luovutetut tiedot tai materiaalit annetaan L’Orealille, ei Facebookille / Instagramille. Facebook / Instagram ei ole kilpailun järjestäjä eikä ole vastuussa kilpailusta tai siihen liittyvistä vaatimuksista.

Oops, it looks like you're not logged in! Please Or create an account.