ALL

PUHU MIELENTERVEYDESTÄ, KYSY ”MITÄ KUULUU?”

Maybelline on sitoutunut hälventämään mielenterveyden haasteisiin liittyvää stigmaa ja haluaa rohkaista keskustelemaan mielenterveydestä ja hakemaan apua, silloin kun elämä satuttaa. Maybelline haluaa myös kannustaa tarjoamaan apua ja tukea kun huomaat, että joku lähelläsi ei voi hyvin. Moni kasaa pahaa oloa sisälleen, kunnes joku kysyy, on läsnä ja kuuntelee. Arvokkain tuki, jota voit alakuloiselle läheiselle antaa, alkaa kysymyksestä ”mitä kuuluu?”
fi_two_logos_mny-brave-together

ÄLÄ JÄÄ PAHAN OLON KANSSA YKSIN

”MIELI Suomen Mielenterveys ry on mielenterveysjärjestö, jonka tarkoituksena on edistää mielenterveyttä, tarjota kriisiapua ja ennaltaehkäistä mielenterveyden ongelmia. Haluamme yhteiskunnan, jossa mielenterveyden teemoista puhuminen on turvallista eikä siihen liity häpeää. Oikea-aikainen matalan kynnyksen keskusteluapu kriisitilanteessa auttaa ehkäisemään mielenterveyden ongelmia. MIELI ry:n kriisiauttamisen palvelut auttavat silloin, kun elämässä tapahtuu jotain sellaista, jonka käsittelemiseen omat voimat eivät riitä.

MIELI ry:n Kriisipuhelin päivystää 24 tuntia vuoden jokaisena päivänä. 22 kriisikeskustamme ympäri Suomen antavat keskusteluapua kasvokkain sekä etäyhteydellä. Lisäksi järjestämme vertaistukiryhmiä erilaisia vaikeita elämäntilanteita kohdanneille.”

Sekasin-chat on valtakunnallinen 12–29-vuotiaille tarkoitettu ilmainen, anonyymi ja luottamuksellinen keskustelupalvelu, joka on auki vuoden jokaisena päivänä. Diagnooseja tai lähetteitä ei tarvita, riittää että koet kaipaavasi apua. Jokainen meistä on joskus vähän sekasin, ja jokainen tarvitsee joskus apua. Eikä kenenkään pitäisi jäädä pahan olonsa kanssa yksin.

Sekasin-chat on auki vuoden jokaisena päivänä

Hae apua

Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.