YHTEYSTIEDOT & KYSYMYKSET

Hei, olen Maybelline kauneuskonsultti ja vastaan kaikkiin tuotteisiimme ja palveluihimme liittyviin kysymyksiin. Valitse alla olevasta kysymysluettelosta tai lähetä oma kysymyksesi.
Maybelline-tuotteita voi ostaa massamarkkinatuotteiden jälleenmyyjiltä, kosmetiikkaketjuista, vaatekaupoista ja supermarketeista ympäri maailmaa. Emme myy tuotteitamme suoraan itse. Jos haluat löytää tietyn tuotteen, palaa verkkosivustolle ja napsauta haluamaasi tuotetta.
Etsi haluamasi sävy ja valitse se. Valitse sitten ‘OSTA’ verkkokauppamme jälleenmyyjiltä. Etsitkö tiettyä sävyä?  Joitakin sävyjä on saatavana vain rajoitetusti ja myydään vain lyhyen ajan. Näitä rajoitetun ajan saatavana olevia sävyjä myydään vain erikoiskampanjoissa, eikä niitä ole saatavana vakiovalikoimassamme. Kun sävyt on loppuunmyyty, niitä ei voi enää ostaa.

Valitettavasti emme pysty tarjoamaan kuponkeja tai tuotenäytteitä juuri nyt.

Tarjoamme kuponkeja ja tarjouksia paikallisissa sanomalehdissä, sunnuntain liitteissä, aikakauslehdissä ja kaupoissa. Löydät myös erikoistarjouksia ja kuponkeja verkkosivustoltamme "Uutta" -osiosta napsauttamalla tätä


Löydät itsellesi sopivimman Maybelline-tuotteen ja sävyn verkkosivustomme Makeup Beauty Studio -ohjelman avulla napsauttamalla tästä.

Olemme pahoillamme, mutta tämän Maybelline New York -tuotteen valmistus on lopetettu. Valitettavasti valikoimista poistuneita tuotteita ei ole mahdollista ostaa. Toivomme, että löydät toisen Maybelline New York -tuotteen, johon olet yhtä tyytyväinen.

Kaikki tuotteessa käytettävät ainesosat on lueteltu pakkauksessa olevassa ainesosaluettelossa tai tuotteen etiketissä.  Jos ainesosaluettelo ei mahdu itse tuotteen etikettiin, erillinen ainesosaluettelo on saatavana myyntipisteestä.

Alla olevassa listassa on hyödyllisiä aiheita. Valitse aihe ja palaa tälle sivulle saadaksesi vastauksen.
Kiitos mielenkiinnostasi Maybelline-tuotemerkkiä kohtaan, jonka omistaa L'Oréal USA, Inc. L'Oréal ei testaa mitään tuotteitaan tai ainesosiaan eläinkokeilla missään päin maailmaa eikä delegoi tätä tehtävää myöskään muille.

Poikkeuksena, jos sääntelyviranomaiset vaativat sitä turvallisuuteen tai lainsäädäntöoön liittyvistä syistä. 

Löydät lisätietoja aiheesta napsauttamalla tästä:

Voit soittaa meille numeroon 
FI: +358 075 75 8000

Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.