LUOMIVÄRIPALETIT

ALL

Luomiväripaleteista on tullut yhä suositumpia. Vaikka luomiväripaletit ovat vain kokoelma luomivärejä, niistä on tullut himottuja 'must have’ -keräilytuotteita, jotka ovat saavuttaneet kulttiaseman kauneudenhoitoalalla. Uusi paletti voi aiheuttaa kilpailevia mielipiteitä meikkejä rakastavien keskuudessa. Nudet vs kirkkaat värit! Matta vs kimalle! Klassinen vs trendikäs! Mikä on paras?

MIKSI KÄYTTÄÄ LUOMIVÄRIPALETTEJA?

Luomiväripaletti tarjoaa laajan värivalikoiman, yleensä samassa väriryhmässä tai tosiaan täydentävissä sävyissä.  Asteikon toisessa päässä ovat vaaleat värit (korostamiseen ja antamaan valoa), niiden välissä neutraalit sävyt (joita käytetään silmäluomen pohjustukseen) ja toisessa päässä tummat värit (rajaamaan ja muotoilemaan). Joskus paletti sisältää sekoituksen erilaisen lopputuloksen antavia sävyjä, kuten mattaa ja kimalletta, toisinaan mukana on erityisen voimakas sävy antamassa lisäväriä. Jokainen paletti on erilainen, luota vaistoihisi ja valitse sellainen paletti, jota uskot käyttäväsi eniten.

Paletteja on useita erilaisia, mutta kolme yleisintä sisältävät: 1) nudeja / neutraaleja kaikkia imartelevia sävyjä, kuten beige, ruskea ja toffee 2) suosittuja trendivärejä ja 3) savuisia sävyjä ja kaikki mitä tarvitset smokey eye -meikin luomiseen.
beauty_nudes_of_ny_5_dmi_image_na_no-cta

MILLAISELLA LUOMIVÄRIPALETILLA ON HYVÄ ALOITTAA?

Jos olet vasta aloittamassa oman meikkikokoelman kartuttamista, nude luomiväripaletti on ehdoton hankinta. Valikoima monipuolisia sävyjä, jotka sopivat useimpiin lookeihin on painonsa arvosta kultaa. Voit aloittaa pienestä, esimerkiksi City Mini -luomiväripaletilla, joka sisältää 5 monipuolista luomiväriä tai suuremmasta, kuten ikoninen New York Nudes -palettimme, joka koostuu 16 erilaisesta sävystä. Molemmat sisältävät tarkkaan valittuja sävyjä, jotka sopivat useimpiin lookeihin.
MNY_Nudes-of-NY_Large-Feature_texture_1x1

MITEN LUOMIVÄRIPALETTIA KÄYTETÄÄN?

Eri sävyisten luomivärien levitykseen on hyvä käyttää erilaisia ​​siveltimiä, jotta värit levittyvät ja pysyvät niin kuin pitäisi. Älä esimerkiksi ensin levitä meikkisiveltimellä tummaa sävyä ja sitten vaaleaa. Puhdista siveltimet jokaisen sävyn välillä puhtaalla liinalla tai vastaavalla. Puhalla irtojauhe paletista ja pidä se puhtaana vanupuikolla tai vanulapulla.

SILMÄT

Landing10
TUTUSTU
SILMÄT
TUTUSTU

KASVOMEIKKI

Landing11
TUTUSTU
KASVOMEIKKI
TUTUSTU

HUULET

Landing12
TUTUSTU
HUULET
TUTUSTU

Kulmakarvat

bryn-landingPage (1)
Explore More
Kulmakarvat
Explore More
Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.