Kaikki mitä sinun tulee tietää Maybellinen huulikiilloista

LIFTERGLOSS LIFTERPLUMP 650 650 V2

On hyödyllistä tietää, miten kosmetiikkatuotteiden ainesosat toimivat. Lue lisää kahdesta Maybelline huulikiillosta – Lifter Gloss ja uusi Lifter Plump. Kaksi huulia korostavaa tuotetta, jotka antavat pitkäkestoiset, täyteläisemmän näköiset huulet.

AINESOSAT

Lifter Gloss: Maybelline Lifter Gloss -huulikiillon innovatiivinen koostumus sisältää hyaluronihappoa ja se antaa kosteutetut, täyteläisemmän näköiset huulet. Huulikiillon miellyttävä koostumus ravitsee huulia sekä levittyy tasaisesti ja pehmeästi.

Lifter Plump: Mitä täyteläisyyttä antava huulikiilto sisältää? Lifter Plump -huulikiilto sisältää chilipippuriuutetta, joka edistää verenkiertoa ja kollageenisynteesiä huulissa ja saa ne näyttämään täyteläisiltä pidempään.

LOPPUTULOKSET

Lifter Gloss: Levitä huulille saadaksesi kiiltävän ja täyteläisen ilmeen. Tahmaamaton koostumus saa huulet näyttävät täyteläisemmiltä ja upean kiiltäviltä.
  
Maybelline Lifter Plump täyteläisyyttä antava huulikiilto sisältää chilipippuriuutetta, joka tekee huulista näkyvästi täyteläisemmät ja vähentää juonteita suun ympärillä.

Maybelline Lifter Plump- ja Lifter Gloss -huulikiillot on helppo levittää kookkaalla XL-applikaattorilla.

SÄVYT

Molemmat Maybellinen Lifter -huulikiillot ovat saatavana useissa läpikuultavissa ja runsaspigmenttisissä sävyissä. Lifter Gloss -huulikiilto on saatavana laaja valikoima useita erilaisia moderneja sävyjä, kun taas Lifter Plump -huulikiiltoa on saatavana muutamassa sävyssä. Halusitpa sitten hienovaraisen, luonnollisen lopputuloksen tai rohkean, näyttävän huulilookin, löydät kattavasta valikoimasta sävyn jokaisen makuun ja ihon sävyyn.