VAIHEITTAINEN OPAS VIRHEETTÖMÄN MIEKKIPOHJAN LUOMISEEN

Maybelline Super stay 24H hybrid powder foundation-meikipuuteri on pehmeän mattapintaisen meikkilookin salaisuus. Kaikille ihotyypeille sopiva veden- ja hienkestävä hybridikoostumus levittyy helposti iholle ja antaa jopa 24 tuntia kestävän puolipeittävän tai täyden peittävyyden. Jos haluat kokeilla uutta pitkäkestoista meikkipuuteria tai saada vinkkejä meikkipuuterin levittämiseen, katso oppaamme täältä.
 1. VAIHE #1 – IHON VALMISTELU

  Meikkipohjan luomisessa ihon valmistelu ennen meikin levittämistä on aina tärkeää ja erityisesti meikkipuuteria käyttäessä. Maybelline -meikkipuuteri levittyy kauniisti hyvin puhdistetulle ja kosteutetulle iholle ja antaa pitkäkestoisen puolipeittävän tai täyden peittävyyden. Anna kosteusvoiteen imeytyä muutama minuutti ennen kuin siirryt seuraavaan vaiheeseen.

 2. VAIHE #2 – PEITEVOIDE

  Päinvastoin kuin nestemäisten meikkivoiteiden kanssa, levitä peitevoide silmänympärysalueelle ja mahdollisille näppylöille ENNEN Super Stay -meikkipuuterin levittämistä. Peitevoiteen levittäminen meikkipuuterin päälle aiheuttaa paakkuja ja epätasaisen ihonsävyn. 


  Ammattilaisen vinkki: kiinnitä peitevoide läpikuultavalla puuterilla saadaksesi peittävämmän lopputuloksen.

 3. VAIHE #3 – LEVITÄ MEIKKIPUUTERI

  Näin käytät meikkipuuteria. Halutusta lopputuloksesta käytä joko puuterisivellintä tai pakkaukseen sisältyvää meikkisientä. Meikkisienellä saat aikaan täyden peittävyyden, kun taas siveltimellä lopputulos on luonnollisempi. Ota puuteria valitsemallasi välineellä ja pudista ylimääräinen pois ennen tuotteen levittämistä kasvoillesi. Älä levitä liikaa tuotetta kerralla. Levitä tuotetta vähän kerrallaan iholle, kunnes olet peittänyt koko kasvot. Käytä pienempää tuuheaa meikkisivellintä tai meikkisientä ja levitä hieman enemmän puuteria alueille, jotka kaipaavat enemmän peittävyyttä. Viimeistele meikkilookisi aurinkopuuterilla ja/tai poskipunalla. Vältä voidemaisia tuotteita, sillä ne saavat puuterin leviämään ja antavat luonnottoman lopputuloksen.

  Maybelline Super Stay Activewear Foundation
 4. VAIHE #4 – MEIKINKIINNITYSSUIHKE

  Vaikka se ei olekaan yhtä välttämätöntä kuin nestemäisten meikkivoiteiden kanssa, kasvojen suihkuttaminen meikinkiinnityssuihkeella saa meikin kestämään pidempään ja antaa mattapintaiselle meikkivoiteelle hieman kosteutetumman vaikutelman.