KASVOMEIKKI 101

Mitä tarkoittaa ei-komedogeeninen meikki?

MEIKKI, JOKA EI TUKI IHOHUOKOSIA


Olet saattanut nähdä meikki- tai ihonhoitotuotteiden pakkauksissa merkinnän "ei-komedogeeninen". Sinulla ei ehkä ollut aavistustakaan, mitä se tarkoittaa. Etsitkö sanaa verkosta ja päädyit sivuillemme lukemaan tätä artikkelia? Tervetuloa!

MITÄ EI-KOMEDOGEENINEN TARKOITTAA?

Sana "comedon" tarkoittaa tukkeutunutta ihohuokosta, joka voi kehittyä mustapääksi. Tuotteet, joissa on merkintä "ei-komedogeeninen", eivät ärsytä ihoa eivätkä edistä mustapäiden muodostumista. Ei ole kuitenkaan olemassa vakiokriteerejä, joiden mukaan tuote ei tuki ihohuokosia, joten kaikki "ei-komedogeeniseksi" merkityt tuotteet eivät ole samanarvoisia. Jos olet huolissasi näppylöiden ilmaantumisesta ja ihon rasvoittumisesta, etsi tuotteita, jotka eivät sisällä öljyjä ja jotka eivät tuki ihohuokosia. Meikkivoide ja peitevoide eivät useinkaan tuki ihohuokosia, mutta myös muut kasvomeikit, kuten puuterit ja aurinkopuuterit, voivat olla ei-komedogeenisiä.

MEIKKIVOIDE, JOKA EI TUKI IHOHUOKOSIA: FIT ME FOUNDATION

Mattapinnan antava meikkivoide häivyttää ihohuokosia, hillitsee ihon kiiltoa, peittää punoitusta ja ihon virheitä sekä antaa luonnolliselta näyttävän lopputuloksen. Se on testattu ihotautilääkärien valvonnassa ja turvallinen herkälle iholle.


Fit Me -tuotteet

PEITEVOIDE, JOKA EI TUKI IHOHUOKOSIA: INSTANT ERASER CONCEALER

Erittäin tiivistetty peitevoidekoostumus antaa ihosi hengittää samalla kun se peittää tummat silmänaluset ja juonteet sekä saa silmänympärysalueen näyttämään välittömästi raikkaalta.


Product laydown Instant Anti Age Eraser