KASVOMEIKKI 101

Kuinka löytää oikea peitevoide ihonsävyllesi

MEIKKITAITEILIJA GRACE LEEN VINKIT


Meille kaikille on käynyt niin. Olemme valinneet väärän sävyisen peitevoiteen. Liian vaalea peitevoide saa tummat silmänaluset näyttämään vain pahemmilta. Liian tumma tai oudon persikkainen peitevoide saattaa korostaa näppylöitä entisestään. Kun peitevoiteen käyttö epäonnistuu, se todella epäonnistuu. 99,9 %:ssa tapauksista, joissa sen käyttö epäonnistuu, johtuu väärästä sävystä.


On tärkeää ottaa huomioon, että peitevoide ei ole tarkoitettu ihon sävyn tasoittamiseen, sillä useimmat peitevoiteet ovat melko peittäviä ja näkyvät helposti, jos käytät niitä tällä tavoin. Tasoita ihon sävy ensin meikkivoiteella  ja käytä peitevoidetta peittämään näppylät ja tummat silmänaluset.

MITEN VALITSET IHOSI SÄVYYN SOPIVAN PEITEVOITEEN?

Meikkiasiantuntijat suosittelevat, että jokaisella tulisi olla meikkipussissaan kaksi sävyä peitevoidetta, yksi vaaleampi ja yksi tummempi, sillä päivittäinen auringonvalo muuttaa ihon sävyä koko ajan. Lisäksi meikkitaiteilijat käyttävät useita peitevoiteen sävyjä erilaisten lopputulosten aikaansaamiseksi.

 

 

MITEN VALITA OIKEA PEITEVOITEEN SÄVY PIILOTTAMAAN EPÄPUHTAUDET?

Maybellinen meikkitaiteilija Grace Lee suosittelee käyttämään hieman tummempaa peitevoidetta epäpuhtauksien peittämiseen. Levitä sen jälkeen vaaleampaa peitevoidetta tai ihosi sävyyn sopivaa peitevoidetta ja häivytä lopputulos tasaiseksi.


MITEN VALITA OIKEA PEITEVOITEEN SÄVY TUMMILLE SILMÄNALUSILLE?

Peitä tummat silmänaluset yhtä sävyä meikkivoiteesi sävyä vaaleammalla peitevoiteella.


Nainen levittämässä Instant Age Rewind -tuotetta silmän alapuolelle

MITEN VALITA OIKEA PEITEVOITEEN SÄVY CONTOURING-MEIKKIIN?

Käytä contouring-meikkiä varten 1–2 sävyä meikkivoiteesi sävyä vaaleampaa tai tummempaa peitevoidetta.

"Jos haluat käyttää peitevoidetta korostukseen, levitä vaaleampaa peitevoidetta alueille, joita haluat korostaa ", Lee neuvoo. "Esimerkiksi poskipäille, kulmaluun alle, otsan keskelle, nenänvarteen ja leukaan. Voit korostaa myös hymyjuonteita peitevoiteella. Vaaleamman peitevoiteen levittäminen hymyjuonteisiin tekee juonteista vähemmän näkyvät. Suosittelemme tähän Instant Eraser Concealer Treatment -peitevoidetta


Nainen levittää Instant Age Rewind -tuotetta poskipäälle

MITEN VALITA PEITEVOITEEN SÄVY VERKOSSA?

Varmin tapa valita peitevoiteen sävy verkossa on käyttää Foundation Shade Finder -työkaluamme. Se suosittelee sinulle täydellistä meikkivoiteen ja peitevoiteen sävyä ihosi sävyn ja pohjasävyjen perusteella!