Peitevoide 101-tutoriaali

Peitevoide on yksi monipuolisimmista meikkituotteista, sillä sen avulla voidaan häivyttää tummat silmänaluset, peittää ihon virheet, anta kasvoille valoa ja korostaa piirteitä. Tämä tutoriaali antaa sinulle perustekniikat peitevoiteen käyttöön.
 1. VALITSE PEITEVOITEEN SÄVYT

  Aloita valitsemalla peitevoiteen sävy. Jos haluat häivyttää tummia silmänalusia, valitse ihon sävyä vaaleampi sävy antamaan iholle valoa. Jos haluat peittää epäpuhtauksia ja ihon punoitusta, valitse ihon sävyyn sopiva sävy, joka voidaan häivyttää saumattomasti.

  Maybelline Fit Me Concealer
 2. ALUKSI

  Aloita meikkaaminen levittämällä meikkivoidetta ennen peitevoidetta. Näin tarvitset vähemmän peitevoidetta, mikä antaa luonnollisemman näköisen lopputuloksen eikä peitevoide asetu juonteisiin.

  Maybelline Fit Me Matte + Poreless Foundation
 3. LEVITYS

  Levitä peitevoidetta silmänalusille käänteisen kolmion muotoisesti siten, että kärki osoittaa kohti poskia. Varo levittämästä tuotetta liikaa, sillä se voi asettua juonteisiin. Tasoita ja häivytä peitevoide kevyesti taputtelemalla kevyesti sormella, peiteainesiveltimellä tai kostealla meikkisienellä.

 4. KIINNITYS

  Kiinnitä peitevoide kevyesti käyttämällä läpikuultavaa puuteria (liika puuteri voi korostaa juonteita).

 5. PUNOITUS

  Punoituksen peittämiseksi levitä pieniä pisteitä peitevoidetta suoraan punoittaville alueille (usein nenänpielissä) ja häivytä se kevyesti taputtelemalla sormella, peitevoidesiveltimellä tai kostealla meikkisienellä.

 6. EPÄPUHTAUKSEIN PEITTÄMINEN

  Epäpuhtauksien peittämiseksi levitä aluksi pieni pisara peitevoidetta alueelle ja sitä ympäröivään punoitukseen. Älä käytä liikaa voidetta, ettet päädy korostamaan näppylöitä. Häivytä peitevoide hellävaraisesti taputtelemalla sitä sormella tai pienellä siveltimellä.