KAUNEUSVINKIT:

Vältä meikin kasaantuminen

Paakkuinen meikki voi pilata lookisi. Jopa parhaiden meikkitaitelijjoiden meikkipohja voi näyttää paakkuiselta. Kyse ei ole siitä, kuinka montaa tuotetta käytät, vaan siitä, miten käytät niitä. Lue viisi parasta vinkkiä välttääksesi paakkuuntuvan meikin!
 1. 1. VÄLTÄ SILMÄNYMPÄRYSALUETTA

  Jos haluat virheettömän lookin, muista tämä kultainen sääntö: levitä meikkivoidetta vain poskille, kasvoille ja T-alueelle, älä silmänympärysalueelle. Monet levittävät peitevoidetta silmien alle, joten levittämällä ensin kerroksen meikkivoidetta lisäät vain ylimääräisen, tarpeettoman kerroksen, joka voi tehdä meikistä raskaan ja paakkuisen näköisen.

 2. 2. "COOKING"-MEIKKI

  Tämä nokkela tekniikka, jota kutsutaan osuvasti nimellä “ 'cooking' ” tarkoittaa pienen määrän peitevoidetta levittämistä silmien alle ja antamalla sen vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Näin koostumuksella on enemmän aikaa imeytyä ihoon, se peittää tehokkaammin eikä leviä heti meikkisieneen, kun aloitat häivyttämisen.

  Maybelline New York, Instant Anti Age Eraser Concealer
 3. 3. LÄMMITÄ TUOTTETTA KÄDELLÄSI

  Miksi meikkivoiteeni näyttää paakkuiselta? Jos käytät voidemaisia tuotteita, hyvä vinkki välttää meikkivoiteen paakkuuntuminen on levittää tuotetta ensin kämmenselälle. Näin voit lämmittää koostumusta, jolloin siitä tulee nestemäisempää ja se on helpompi levittää ja häivyttää ihoon. Ota tuote kädeltäsi joko meikkisienellä tai meikkisiveltimellä ja taputtele se varovasti iholle saadaksesi tasaisen lopputuloksen.

 4. 4. KÄYTÄ IHOTYYPILLESI SOPIVAA MEIKKIVOIDETTA

  Etsitkö Instagram-filtterin kaltaista lopputulosta? On tärkeää käyttää Ihotyypillesi sopivaa meikkivoidetta. Jos sinulla on rasvoittuva tai normaali iho, kokeile SuperStay 24H Hybrid Powder Foundation -meikkipuuteria - tai Fit Me Matte + Poreless Liquid Foundation -meikkivoidetta, joka imee iholta ylimääräisen öljyn ja ehkäisee meikin paakkuuntumista. Kuivasta ihosta kärsivien kannattaa käyttää kosteuttavaa meikkivoidetta, joka pitää ihon kosteutettuna koko päivän ajan, kuten Maybelline Fit Me Luminous + Smooth Foundation -meikkivoide. Varmista, että myös meikkivoiteen sävy on oikea. KokeileFoundation Finder -työkaluamme ja löydä itsellesi parhaiten sopiva sävy ja tuote vain muutamalla klikkauksella.

 5. 5. KIINNITÄ MEIKKI

  Paras keino välttää meikkivoiteen paakkuntumien on levittää meikinkiinnityssuihke meikkisienellä. Kiinnitä meikkivoide normaaliin tapaan kiinnityspuuterilla, kuten Fit Me Matte + Poreless Powder häivyttääksesi ihohuokoset ja hillitäksesi kiiltoa. Kiinnittääksesi meikin suihkuta Lasting Fix Makeup Setting Spray  -meikinkiinnityssuihketta meikkisienelle ja taputtele se iholle.