Pidennä ikuisen kesäyön tunnetta

Pidä kesä hehkuvana tällä Maybelline New Yorkin upealla hohtavalla duolla. UUSI Sunkisser Blush ja Superstay Skin Tint Foundation antavat pitkäkestoista hehkua ja auringon suutelemat, lämmöstä säteilevät posket. Glow Duo on kesä pullossa.

Uusi Sunkisser Blush

Luonnolliselta näyttävää auringon hellimää hehkua. Nestemäinen poskipuna, joka on helppo levittää. Sopii täydellisesti eri ihonsävyille, levittyy tasaisesti ja antaa iholle raikkaan ja kosteutetun tunteen. Kestää jopa 20 tuntia*. 6 sävyä,sisältää E-vitamiinia ja koostumus, joka sulautuu ihoon. *Itsearviointi, n=150

Katso lisätietoja

Superstay Skin Tint Foundation

Pohja hehkuvalle kesälle. Täydellinen, kevyt meikkivoide, joka antaa hehkuvan ja luonnollisen lopputuloksen. Koostumus sisältää C-vitamiinia ja se saa ihon tuntumaan kosteutetulta. Tuote on testattu ihotautilääkärin valvonnassa.

Katso lisätietoja

Meikkiopas aloittelijoille. Opas, joka antaa hehkuvan lopputuloksen.

Meikissä on kyse pitkälti omasta tyylistä. Toki silmien värillä sekä silmien ja kasvojen muodolla, on merkitystä, mutta ennen kaikkea meikkaamisen tulisi olla hauskaa. Tee sitä, mikä sinua itseäsi miellyttää. Mutta tässä on muutama vinkki ja niksi sinulle kuinka voit luoda itsellesi hehkuvan meikin.

 1. Hehkuva vinkki 1: Valmistele iho

  On tärkeää valmistella iho huolellisesti ennen meikin levittämistä, jotta saat parhaan mahdollisenlopputuloksen.  Puhdista ja mielellään myös kuori kasvojen iho - eli poista kuollut ihosolukko ihon pinnalta. Käytä puhdistamiseen ihotyypillesi sopivaa kasvojenpuhdistustuotetta ja viimeistele puhdistus kosteusvoiteella.

 2. Hehkuva vinkki 2: Levitys

  Aloita levittämällä Superstay Skin Tint Foundation -meikkivoidetta pohjaksi iholle. Annostele muutama tippa meikkivoidetta kämmenselkään koostumuksen lämmittämiseksi. Näin meikkivoide sulautuu ihoon helpommin. Sen koostumus peittää ihon epätasaisuudet luonnollisen näköisesti.

   

 3. Hehkuva vinkki 3: Lisää lämpöä ja hehkua

  Seuraavaksi lisää Sunkisser Blush -poskipunaa antamaan lämpöä ja hehkua. Levitä pieniä pisteitä tuotetta poskipäille ja häivytä se sormin saadaksesi lisää hehkua. Jos haluat luoda auringonlaskun inspiroiman lookin, voit käyttää useita eri sävyjä saadaksesi punertavan lopputuloksen.

 4. Hehkuva vinkki 4:Etsi meikkituotteita jotka rakastavat ihoasi

  Se on yksinkertaista. Ihosi hehkuu, kun pidät siitä hyvää huolta. Yksi tärkeimmistä asioista ihonhoidossa on kosteutus. Tämä koskee kaikkia ihotyyppejä. Kuivasta, normaalista ja rasvaisesta ihosta akneen taipuvaiseen ihoon. Tässä kohtaa kuvaan astuvat ihoa rakastavat meikkituotteet yhdessä ihoa kosteuttavien kasvovoiteiden kanssa. Sen lisäksi anna tyylisi ja makusi ohjata sinua värien ja yhdistelmien valinnassa.

   

Videon tekstitys ei ole saatavilla. Jos haluat lisätietoja sisällöstä, ota meihin yhteyttä: [markkinoinnin yhteystiedot]