ALL

MITÄ EROA ON POSKIPUNALLA & AURINKOPUUTERILLA?

Hieman lämmintä väriä poskilla antaa toden totta välittömästi kasvoille kauniin vaikutelman. Voit käyttää poskipunaa tai aurinkopuuteria joko geelimuodossa tai puuterina. Ihanteeellisinta olisi löytää juuri sinulle sopivin koostumus ja sävy. Poskipuna ja bronzer eli aurinkopuuteri antavat kumpikin kasvoille luonnetta ja lämpimän hehkun. Ne ovat kuitenkin kaksi erilaista tuotetta.

Poskipuna voi olla pinkin, korallin tai persikan värinen ja sen tulisi antaa iholle luonnollisen näköistä, punertavaa hehkua, jonka saat poskillesi esimerkiksi kävelylenkin tai joogatunnin jälkeen (tai kun puhut viimeisimmälle ihastuksellesi!). Bronzer / Aurinkopuuteri on pronssin värinen ja se saa ihon näyttämään auringon suutelemalta tai hieman päivettyneeltä, kuten mukavan ja rentouttavan päivän tai kahden jälkeen uimarannalla.


FIT ME BLUSH_0186 (1)

MITEN POSKIPUNA LEVITETÄÄN?

Niiden käytölle ei ole mitään tarkkoja sääntöjä. Poskipuna on useimmiten päivittäisessä käytossä osana tavanomaista meikkirutiinia. Bronzer / Aurinkopuuteri on kausiluonteisempi ja sitä voidaan käyttää antamaan talvenkalpeille ihon sävyille lämpöä tai korostamaan kesän hehkua. Niitä voidaan käyttää joko yhdessä tai erikseen. Sen päätät sinä!
product-laydown-face-studio-city-bronzer-EU-1 (1)

MITEN POSKIPUNA LEVITETÄÄN?

Kun levität puuterimaista poskipunaa, kuten Fit Me Blush, levitä poskipuna aina suoraan omenaposkille - juuri siihen mistä aikuiset halusivat nipistää poskiasi lapsena. Veri nousee luontaisesti poskille, kun liikut tai olet kiihtynyt. Jotkut levittävät poskipunaa myös poskiluulle antamaan lisää syvyyttä.
MBLTrendsTipsBlushBronzer Difference10880x1080v1

MITEN AURINKOPUUTERI LEVITETÄÄN?

Levitä aurinkopuuteria kasvojen korkeimpiin kohtiin, joihin aurinko yleensä luonnostaan osuu - poskille, nenänvarteen, otsaan, leukaan ja kaulalle. On helpointa käyttää kevyttä jauhemaista koostumusta, kuten City Bronzer -aurinkopuuteria, jota voidaan käyttää koko kasvoilla. Levitä kasvoille suurella pehmeällä siveltimellä luonnollisen ja saumattoman lopputuloksen saavuttamiseksi.

SILMÄT

Landing10
TUTUSTU
SILMÄT
TUTUSTU

Kulmakarvat

bryn-landingPage (1)
Explore More
Kulmakarvat
Explore More

KASVOMEIKKI

Landing11
TUTUSTU
KASVOMEIKKI
TUTUSTU

HUULET

Landing12
TUTUSTU
HUULET
TUTUSTU
Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.