MAY_240319_MAYBELLINE_ZARA_LARSSON_S03_264_1400x540px (1)

Ruotsalainen poptähti Zara Larsson on uusi pohjoismainen Maybelline New York kasvo vuodelle 2024

Tukholma, 7. huhtikuuta 2024 – Ikoninen kosmetiikkabrändi Maybelline New York, joka tunnetaan innovaatioistaan ja inklusiivisuudestaan, esittelee ylpeänä yhteistyönsä ruotsalaisen pop-ilmiön Zara Larssonin kanssa, joka on nimetty brändin vuoden 2024 pohjoismaiseksi kasvoksi.
MAY_240319_MAYBELLINE_ZARA_LARSSON_S01_164_1400x540px (1)
Zara Larssonin valovoimaisuus, säteily ja vahva itseluottamus sekä intohimoinen esiintyminen ovat sopusoinnussa Maybellinen arvoihin vaalia yksilöllisyyttä ja kannustaa rohkeuteen. Ikimuistoisilla, sydämellisillä esityksillään ja aitoudellaan Larsson on hurmannut yleisönsä ympäri maailmaa, mikä tekee hänestä ihanteellisen Maybelline-lähettilään.
240319_MAYBELLINE_ZARA_LARSSON_S02_178
”Zara on epäilemättä yksi aikamme suurimmista ja vaikutusvaltaisimmista pop-ikoneista. Hän ilmentää sekä naisellisuutta että rohkeaa asennetta, minkä ansiosta hän sopii loistavasti Maybelline New Yorkin imagoon, joka edustaa itseluottamusta ja rohkeaa itseilmaisua meikin kautta. Hän on inspiraatio sukupolvelleen, ja olemme erittäin ylpeitä saadessamme toivottaa hänet tervetulleeksi Maybelline-perheeseen”, sanoo Ioanna Christopoulou, General Manager L'Oréal Nordics CPD.
MAY_240319_MAYBELLINE_ZARA_LARSSON_S03_361_375x562px
Larssonille yhteistyö Maybellinen kanssa tuntuu luonnolliselta. Koko vuoden ajan taiteilija esiintyy lukuisissa Maybelline-kampanjoissa. "Meikillä ja musiikilla on aina ollut läheinen suhde – molemmat ovat keino ilmaista itseään", hän sanoo. "Toivon, että tämä yhteistyö saa ihmiset tuomaan esiin parhaan version itsestään." Hänen suosikki Maybelline-tuotteensa? "Rakastan uutta Build-A-Brow - kulmakynää ja Instant Eraser -peitevoidetta. Ensimmäinen ripsivärini oli klassinen vaaleanpunainen ja vihreä Great Lash -maskara, se kestää aikaa edelleen!”
MAY_240319_MAYBELLINE_ZARA_LARSSON_S01_164_375x562px
Esiintyjänä meikkaaminen on ollut osa Larssonin elämää lapsuudesta asti. "Olen vähitellen tutustunut meikkaamiseen juuri esiintymislavalla", hän muistelee. ”Koulun tanssiesityksissä käytimme voimakkaita teatterimeikkejä. Kakkumainen meikkivoide, tuuheat kulmat ja ripset sekä punaiset huulet olivat vakiomeikki. Olin silloin ehkä 11 tai 12." Nykyään meikki toimii keinona ilmaista luovuutta ja itseluottamusta. Hän on juuri aloittanut Euroopan-kiertueensa odotetun tänä vuonna julkaistun Venus-albuminsa promoamiseen. ”Lavalla meikki on ehdottomasti välttämätöntä! Vaikka piirteesi ovat kuinka vahvat tahansa tai kulmasi tuuheat, se ei näy lavalla. Meikkiin on myös hauska lisätä reilusti väriä ja kimalletta valon vangitsemiseksi”, Larsson sanoo. "Myös arkena haluan tuntea olevani raikas ja huoliteltu ja saada ihmiset luulemaan, että olen nukkunut hyvät yöunet.”
MAY_240319_MAYBELLINE_ZARA_LARSSON_S03_361_1400x540px (1)
Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.