1. texture

  VALITSE OIKEAN SÄVYINEN PEITEVOIDE

  Valitse peitevoide käyttötarkoituksen mukaan. Jos haluat häivyttää tummia silmänalusia, valitse ihon sävyä vaaleampi sävy antamaan iholle valoa.
  Jos haluat peittää epäpuhtauksia ja ihon punoitusta, valitse ihon sävyyn sopiva sävy, joka voidaan häivyttää saumattomasti.

 2. girl 1

  ALOITA

  Aloita levittämällä meikkivoide ennen peitevoidetta. Näin tarvitset vähemmän peitevoidetta, mikä antaa luonnollisemman näköisen lopputuloksen eikä peitevoide asetu juonteisiin.

 3. girl 2

  LEVITYS

  Levitä silmänalusille hieman peitevoidetta käänteisen kolmion muotoisesti siten, että kärki osoittaa kohti poskia. Varo levittämästä tuotetta liikaa, sillä se voi aseuttua juonteisiin. Tasoita ja häivytä peitevoide taputtelemalla kevyesti sormella, peitevoidesiveltimellä tai kostutetulla meikkisienellä.

 4. girl 3

  KIINNITYS

  Kiinnitä peitevoide erittäin kevyellä pyyhkäisyllä läpinäkyvää puuteria (liika puuteri voi myös asettua juonteisiin).

 5. macro

  PUNOITUS

  Punoituksen neutraloimiseksi levitä pieniä pisteitä peitevoidetta suoraan punoittaville alueille (usein tarpeen nenänpielissä). Tasoita ja häivytä peitevoide taputtelemalla kevyesti sormella, peitevoidesiveltimellä tai kostutetulla meikkisienellä.

 6. boy

  EPÄPUHTAUKSIEN PEITTÄMINEN

  Piilota epäpuhtaudet hyvin pienellä määrällä peitevoidetta ja häivyttämällä sitä ympäröivät punoitukset. Käytä niin vähän peitevoidetta kuin mahdollista, muuten saatat korostaa epäpuhtauksia piilottamisen sijaan. Häivytä varovasti taputtamalla peitevoidetta kevyesti sormillasi tai pienellä meikkisiveltimellä.

Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.