1. girl 1 (2)

  VALITSE SILMÄNRAJAUSTUOTTEESI: NESTEMÄINEN SIVELLINKÄRKINEN SILMÄNRAJAUSKYNÄ

  Nestemäinen sivellinkärkinen silmänrajauskynä muistuttaa maalipensseliä, koska sillä on joustavat harjakset. Joustavuuteen tottuminen vie jonkin aikaa, mutta sen avulla saat tehtyä tarkan ja huolellisen rajauksen aina veitsen ohuista viivoista rohkeisiin ja graafisiin rajauksiin.

 2. macro 1

  VALITSE SILMÄNRAJAUSTUOTTEESI: NESTEMÄINEN HUOPAKÄRKINEN SILMÄNRAJAUSKYNÄ

  Huopakärkinen silmänrajauskynä on jäykempi kuin sivellinkärkinen ja soveltuu siksi paremmin paksumpien rajausten ja rohkeiden lookien tekemiseen.

 3. macro 2

  ALOITA

  Jos käytät luomiväriä, levitä se ennen nestemäistä silmänrajausta. Näin silmänrajaus pysyy paikallaan eikä luomiväri peitä sitä.

 4. macro 3

  PIIRRÄ PISTEITÄ LUOMEN KESKELLE

  On helpompi tehdä rajaus yhdistämällä pisteet viivaksi kuin piirtää yksi täysin saumaton pitkä viiva. Piirrä pisteitä nestemäisellä silmänrajauskynällä silmäluomen keskelle lähelle ripsirajaa. Pisteiden tulee olla yhtä paksuja kuin halutun rajauksen.

 5. macro 4

  PIIRRÄ PISTEITÄ SILMÄKULMIIN

  Piirrä pieni piste silmän sisänurkkaan, josta haluat silmärajauksen alkavan ja silmän ulkonurkkaan, johon haluat rajauksen päättyvän. Piirrä pieni piste kohtaan johon haluat rajauksen päättyvän ja piirrä vino viiva alemmasta ripsirajasta ulospäin.

 6. macro 5

  YHDISTÄ PISTEET TOISIINSA

  Yhdistä pisteet toisiinsa. Piirrä viiva pisteiden väliin ja täytä tarvittaessa rajausvärillä. Käytä meikinpoistoaineeseen kostutettua vanupuikkoa korjaamaan mahdolliset virheet ja luomaan terävä rajaus. Älä pelkää virheitä, myös ammattimaiset meikkitaiteilijat käyttävät tätä menetelmää tarkkojen ja tasaisten rajausten tekemiseen.

Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.