MEIKINKIINNITYSSUIHKE

ALL

Tiedätkö, miten meikinkiinnityssuihketta käytetään? Sitä voi olla hyödyllistä käyttää! Varsinkin jos rakastat käyttää meikkiä. (Ja ehkä juuri siksi luet tätä nyt). Meikinkiinnityssuihke on meikkimaailman "hiuslakka”; näkymätön suihke, joka kiinnittää meikin.

product_laydown_lasting_fix_make_up_setting_spray_1_dmi_image_na_no-cta 1

TOIMIIKO MEIKINKIINNITYSSUIHKE TOSIAAN?

Kyllä, se tosiaan toimii. Meikkitaiteilijat vannovat sen nimeen - ja Lasting Fix Setting Spray -meikinkiinnityssuihke on yksi suosituimmista. Kun olet käyttänyt aikaa ja vaivaa upean meikin luomiseen, kannattaa meikki kiinnittää lopuksi meikinkiinnityssuihkeella ja varmistaa, että silmänrajaus, luomiväri, huulipuna ja meikkivoide pysyvät paikoillaan - ja näyttävät hyvältä - koko päivän tai illan. Se varmistaa, että meikki pysyy paikoillaan myös kuumalla säällä tai sateella.
Lasting-fix-spray-step-by-step-static-R3 1

MITEN MEIKINKIINNITYSSUIHKETTA KÄYTETÄÄN?

Erittäin helppo käyttää: Kun meikki on valmis, myös puuteri ja ripsiväri, pidä pulloa n.30 cm etäisyydellä kasvoista, sulje silmät ja suihkuta kevyesti kasvoille. Mietitkö pitäisikö sinun valita kiinnityspuuteri vai meikinkiinnityssuihke? Sinun ei tarvitse käyttää molempia, mutta niitä voi myös hyvin käyttää yhdessä. Suihkuta suihketta puuterin päälle niin saat ihon näyttämään sametinpehmeältä ja mattapintaiselta.

SILMÄT

Landing10
TUTUSTU
SILMÄT
TUTUSTU

KASVOMEIKKI

Landing11
TUTUSTU
KASVOMEIKKI
TUTUSTU

HUULET

Landing12
TUTUSTU
HUULET
TUTUSTU

Kulmakarvat

bryn-landingPage (1)
Explore More
Kulmakarvat
Explore More
Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.