MAYBELLINE / L'ORÉAL FINLAND A/S 

TIETOSUOJAPOLITIIKKA

L'Oréalin tavoitteena on olla esimerkinomainen yhteiskuntavastuullinen toimija, jonka avulla pyrimme tekemään maailmasta entistä kauniimman. Arvostamme suuresti rehellisyyttä ja selkeyttä ja sitoudumme rakentamaan vahvoja ja kestäviä asiakassuhteita, jotka perustuvat luottamukseen ja keskinäiseen hyötyyn. Osana tätä sitoumusta on yksityisyytesi ja valintojesi suojaaminen ja kunnioittaminen. Yksityisyytesi kunnioittaminen on meille ensisijaisen tärkeää. Sen vuoksi esittelemme alla meidän "Tietosuojalupauksemme" ja täydellisen tietosuojapolitiikkamme.

MEIDÄN TIETOSUOJALUPAUKSEMME

Me kunnioitamme sinun yksityisyyttäsi ja valintojasi.

Me varmistamme, että tietosuoja ja turvallisuus ovat sisäänrakennettuina kaikkeen toimintaamme.

Me emme lähetä sinulle markkinointiviestintää, ellet ole sitä meiltä pyytänyt. Voit muuttaa mielesi koska tahansa.

Me emme koskaan tarjoa tai myy sinun tietojasi.

Olemme sitoutuneet säilyttämään tietosi turvassa. Tämä sisältää vain luotettavien yhteistyökumppaneiden kanssa työskentelyä.

Olemme sitoutuneet olemaan avoimia ja läpinäkyviä sen suhteen, miten käytämme tietojasi.

Me emme käytä tietojasi millään sellaisella tavalla, josta emme ole sinulle kertoneet.

Me kunnioitamme sinun oikeuksiasi, ja pyrimme aina toteuttamaan pyyntösi niin pitkälle kuin se on mahdollista meiän omien oikeudellisten ja toiminnallisten vastuiden mukaisesti.

Tietosuojakäytäntömme lisätiedoksi olemme alle luetelleet henkilötietojen tyypit, joita voimme saada suoraan sinulta tai kun olet kanssamme vuorovaikutuksessa, kuinka saatamme tietoja käyttää, kenelle saatamme jakaa tietoja, kuinka suojaamme tiedot ja säilytämme ne turvassa, ja sinun oikeutesi koskien henkilötietojasi. Tietenkään kaikki tilanteet eivät välttämättä sovellu sinuun. Tämä Tietosuojapolitiikka antaa sinulle yleiskatsauksen kaikista mahdollisista tlianteista, joissa saatamme olla vuorovaikutuksessa kanssasi.

Mitä enemmän olet vuorovaikutuksessa kanssamme, sitä enemmän annat meille itsestäsi tietoja ja sitä enemmän pystymme tarjoamaan sinulle yksilöllisesti toteutettuja palveluita.

Kun jaat henkilötietoja kanssamme tai kun keräämme henkilötietoja sinusta, käytämme tietoja tämän Politiikan mukaisesti. Ole hyvä ja lue nämä tiedot ja meidän UKK -sivustomme (jos sellainen on) huolellisesti. Jos sinulle herää mitään kysymyksiä tai huolenaiheita koskien henkilötietojasi, ole hyvä ja ole meihin yhteydessä osoitteessa [email protected]

MITÄ TULET LÖYTÄMÄÄN TÄSTÄ TIETOSUOJAPOLITIIKASTA ? 

Keitä me olemme ?

Mitä ovat henkilötiedot ?

Millaista tietoa keräämme sinulta ja kuinka käytämme niitä ?

                Kuinka keräämme ja hankkimme tietojasi ?

Automaattinen päätöksenteko

Profilointi

Kuka voi päästä henkilötietoihisi ?

Missä säilytämme henkilötietojasi ?

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi ?

Ovatko Henkilötietoni turvassa ?

Linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille ja sosiaalinen kirjautuminen

Sosiaalinen media ja käyttäjän luoma sisältö

Sinun oikeutesi ja valintasi

Yhteystiedot

KEITÄ ME OLEMME

Maybelline on osa L'Oréal Finland Oy:n brändiportfoliota. L'Oréal Finland Oy on vastuussa niistä henkilötiedoista, joita jaat kanssamme. Kun sanomme "L'Oréal", "meitä", "meidän" tai "me", viittaamme tähän. L'Oréal on "rekisterinpitäjä" soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. 

L’Oréal Finland Oy
Y-tunnus: 0346279-6
Keilaranta 13A
02150 Espoo

MITÄ HENKILÖTIEDOT OVAT?

"Henkilötieto" tarkoittaa mitä tahansa tietoja ja erillisiä tiedon osia, joista sinut voidaan tunnistaa suorasti (esimerkiksi nimesi) tai epäsuorasti (esimerkiksi pseudonymisoitujen tietojen kautta, kuten yksilöllinen tunnistenumero). Tämä tarkoittaa, että henkilötietoihin kuuluu tietoja kuten sähköposti/kotiosoite/puhelinnumero, käyttäjänimet, profiilikuvat, yksilölliset mieltymykset ja ostostavat, käyttäjän luoma sisältö, taloudellinen informaatio, sekä hyvinvointiin liittyvät tiedot. Henkilötiedot voivat myös sisältää yksilöllisiä numeerisia tunnisteita, kuten tietokoneesi IP osoite tai puhelimesi MAC osoite sekä evästeet.  

MITÄ TIETOJA KERÄÄMME SINULTA JA MITEN KÄYTÄMME NIITÄ?

L'Oréal uskoo, että sinä kuluttajana olet toimintamme keskipisteessä. Rakastamme kuulla sinusta, oppia sinusta, ja luoda ja tarjota tuotteita, joista sinä nautit. Ja tiedämme, että monet teistä rakastavat jutella meille. Tämän takia on olemassa useita keinoja, joiden kautta saatat jakaa henkilötietojasi kanssamme, ja joilla saatamme kerätä niitä.

Kuinka keräämme tai vastaanotamme tietojasi?

Saatamme kerätä tai vastaanottaa sinulta tietoja verkkosivustojemme, lomakkeiden, sovellusten, laitteiden, L'Oréalin tuotteiden tai merkkisivustojen kautta sosiaalisessa mediassa tai muulla tavalla. Joskus annat tietoja meille suoraan (esimerkiksi kun luot tilin, kun otat meihin yhteyttä, kun ostat jotain verkkosivustojemme/sovellusten kautta tai liikkeistä/kauneussalongeista), joskus me keräämme niitä (esimerkiksi käyttämällä evästeitä ymmärtääksemme sitä, kuinka käytät verkkosivustojamme/sovelluksia) tai joskus vastaanotamme tietojasi kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien muilta L'Oréal -konsernin yksiköiltä.

Kun keräämme tietojasi, osoitamme pakolliset kohdat tähdillä, joissa olevat tiedot ovat välttämättömiä meille;

Voidaksemme täyttää sopimuksen kanssasi (esimerkiksi toimittaaksemme sinulle tuotteet, jotka olet ostanut verkkosivustoillamme/sovelluksissamme);

Voidaksemme tarjota sinulle sellaista palvelua, jota olet pyytänyt (esimerkiksi uutiskirjeen tarjoaminen); tai

Voidaksemme noudattaa lakisääteisiä vaatimuksia (esimerkiksi laskutus).

Jos et anna meille tähdillä merkittyjä tietoja, se voi vaikuttaa meidän kykyyn tarjota sinulle tuotteita ja palveluita.

Seuraavassa taulukossa esitetään tarkempia tietoja, selittäen:

Minkälaisen vuorovaikutuksen aikana tietojasi voidaan tarjota tai kerätä? Tämä sarake kertoo sen, minkälaiseen toimintaan tai tilanteeseen osallistut, kun käytämme tai keräämme tietojasi. Esimerkiksi, kun olet tekemässä ostosta, tilaamassa uutiskirjettä, tai selaamassa verkkosivustoa/sovellusta.

Mitä henkilötietoja voimme vastaanottaa suoraan sinulta tai kun olet vuorovaikutuksessa kanssamme? Tämä sarake kertoo sen, minkälaisia tietoja saatamme kerätä sinusta tilanteesta riippuen.

Kuinka ja miksi voimme käyttää tietoja? Tämä kappale kertoo sen, mitä saatamme tehdä tiedoillasi ja tietojen keräämisen tarkoituksista.

Mitkä ovat henkilötietojesi käyttämisen oikeudelliset perusteet? Tämä kappale kertoo ne syyt, joiden perusteella voimme käyttää tietojasi.

Riippuen henkilötietojen käyttötarkoituksesta, oikeudellinen käsittelyperuste voi olla:

Sinun suostumus;

Meidän oikeutettu etumme, joka voi olla:

Tuotteidemme ja palveluidemme parantaminen: tarkemmin määriteltynä, liiketoimintamme intressissä on auttaa meitä ymmärtämään paremmin sinun tarpeitasi ja odotuksiasi, ja sen vuoksi parantaa palveluitamme, verkkosivustojamme / Sovelluksiamme / laitteitamme, tuotteitamme ja m

 

Yleiskatsaus koskien kanssamme käytyä vuorovaikutusta ja sen seurauksia tietoihisi


Minkä vuorovaikutuksen aikana saatat tarjota ja me saatamme kerätä tietojasi?

Mitä henkilötietoja me saatamme vastaanottaa suoraan sinulta tai johtuen kanssamme käydystä vuorovaikutuksesta?

Kuinka ja miksi saatamme käyttää tietojasi?

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn oikeudellinen peruste?

Tilin Luominen ja hallinta

Tiedot, jotka kerätään samalla,  kun luot tilin L'Oréalin verkkosivustoille/

sovelluksiin, sosiaalisen median sisäänkirjautumisen kautta, tai liikkeessä.

Riippuen siitä, kuinka paljon olet kanssamme vuorovaikutuksessa, ne tiedot voivat sisältää:

Etu- ja sukunimen;

Sukupuolen;

Sähköpostiosoitteen;

Postiosoitteen;

Puhelinnumeron;

Kuvan;

Syntymäpäivän/ikäjakauman:

Tunnisteen, käyttäjänimen, ja salasanan;

Henkilökohtaisen kuvauksen tai mieltymykset;

Tilauksen tiedot;

Sosiaalisen median profiilin (jossa käytät sosiaalista sisäänkirjautumista tai jaat tämän henkilötiedon kanssamme).  

Jotta voimme:

Hallinnoida tilauksiasi;

Hallinnoida mitä tahansa kilpailuja, promootioita, kyselyitä tai arvontoja, joihin päätät osallistua;

Vastata kysymyksiisi ja olla muutoin vuorovaikutuksessa kanssasi;

Tarjota sinulle kanta-asiakkuusohjelmaa;

Sallia sinun hallita mieltymyksiäsi;

Sopimuksen täytäntöönpano

Jotta voimme tarjota sinulle pyytämääsi palvelua (esimerkiksi tilin luominen, kyselyn suorittaminen, tai tuotteen ostaminen).

Lähettää sinulle markkinointiviestintää (kun olet sitä pyytänyt), joka voi olla mitoitettu sinun "profiilisi" mukaisesti (toisin sanoen perustuen niihin tietoihin, joita tiedämme sinusta, ja mieltymyksiisi);

Suostumus

Jotta voimme lähettää sinulle suoramarkkinointia.

Tarjota personoituja palveluita perustuen sinun kauneusominaisuuksiisi;

Valvoa ja parantaa meidän verkkosivustojamme/sovelluksiamme;

Suorittaa analyysit tai kerätä tilastoja;

Turvata verkkosivustomme/

sovelluksemme ja suojata sinua ja meitä petoksilta;

Oikeutettu etu

Jotta voimme varmistaa, että verkkosivustomme säilyvät turvassa, että voimme suojata niitä petoksilta, ja että voimme paremmin ymmärtää tarpeitasi ja odotuksiasi ja siten parantaa palveluitamme, tuotteitamme ja brändejämme.

Uutiskirje ja kaupallisen viestinnän tilaaminen

Riippuen siitä, kuinka paljon olet kanssamme vuorovaikutuksessa, ne tiedot voivat sisältää:

Sähköpostiosoitteen;

Etu- ja sukunimen;

Henkilökohtaisen kuvauksen tai mieltymykset;

Sosiaalisen median profiilin (jossa käytät sosiaalista sisäänkirjautumista tai jaat tämän henkilötiedon kanssamme).

Jotta voimme :

Lähettää sinulle markkinointiviestintää (kun olet sitä pyytänyt), joka voi olla mitoitettu sinun "profiilisi" mukaisesti perustuen niihin tietoihin, joita tiedämme sinusta, ja mieltymyksiiksi (mukaan lukien lempiliikkeesi sijainti);

Suostumus

Jotta voimme lähettää sinulle suoramarkkinointia.

Suorittaa analyysit tai kerätä tilastoja.

Oikeutettu etu

Jotta voimme räätälöidä markkinointiviestintäämme, ymmärtää niiden tehokkuutta, ja varmistaa, että saat kaikista parhaimman kokemuksen; jotta voimme ymmärtää paremmin tarpeitasi ja odotuksiasi ja siten parantaa palveluitamme, tuotteitamme ja brändejämme.

Ylläpitää päivitettyä estolistaa, jos olet pyytänyt olemaan ottamatta yhteyttä;

Oikeudelliset perusteet

Jotta voimme pitää tietosi estolistalla, jos olet pyytänyt meitä x jatkossa.

Ostot ja tilausten hallinta

Tiedot, jotka kerätään L'Oréalin verkkosivustoilla/

sovelluksilla/sosiaalisen median sivustoilla tai

liikkeessä tehdyn ostoprosessin aikana.

Riippuen siitä, kuinka paljon olet kanssamme vuorovaikutuksessa, ne tiedot voivat sisältää:

Etu- ja sukunimen;

Sähköpostiosoitteen;

Postisoitteen (toimitus ja laskutus);

Puhelinnumeron;

Henkilökohtaisen kuvauksen tai mieltymykset;

Sosiaalisen median profiilin (jossa käytät sosiaalista sisäänkirjautumista tai jaat tämän henkilötiedon kanssamme).

Tiedot tilitapahtumasta mukaan lukien ostetut tuotteet ja liikkeen sijainti;

Maksu ja tiedot; tai

Ostohistoria

Jotta voimme

Ottaa sinuun yhteyttä tilauksen viimeistelemiseksi, kun olet tallentanut ostoskorisi tai siirtänyt tuotteet ostoskoriin ilman, että olet maksanut ostokset;

Tiedottaa sinua, kun tuote jonka haluat ostaa, on saatavilla;

Käsitellä ja seurata tilaustasi mukaan lukien tuotteen toimittaminen osoittamaasi osoitteeseen;

Hallinnoida tilauksesi maksua. Huomaa, että maksutietoja (luottokortin numero / Paypal tiedot / pankkitilin tiedot) ei kerätä toimestamme vaan suoraan maksupalvelun tarjoajalta;

Hallinnoida mitä tahansa yhteydenpitoa kanssamme koskien tilaustasi;

Sopimuksen täytäntöönpano:

Jotta voimme tarjota sinulle pyytämääsi palvelua (ostaminen).

Turvata tilitapahtumat petoksilta. Huomaa, että käytämme kolmannen palveluntarjoajan ratkaisua havaitaksemme petokset ja varmistaaksemme, että maksu on suoritettu ja tehty sinun taholtasi tai jonkun sinun valtuuttaman toimesta;

Kehittää profiiliasi, jos teet ostoksen käyttämällä tilisi tietoja;

Mitata tyytyväisyyttä;

Hallita mitä tahansa kiistaa koskien ostosta;

Tilastotarkoituksissa.

Oikeutettu etu

Jotta voimme suojella sinua ja meitä valeliiketoimilta ja jotta voimme varmistaa, että maksaminen on aukotonta ja vapaa petoksista ja kavalluksista.

Selailu verkossa

Evästeiden tai muun samankaltaisen teknologian avulla kerätyt tiedot ("Evästeet"*) kun selailet L'Oréalin verkkosivustoja/

sovelluksia ja/tai kolmansien osapuolten verkkosivustoja/

sovelluksia.

Saadaksesi lisätietoja yksityiskohtaisista evästeistä, jotka on asennettu tietyn verkkosivuston/sovelluksen kautta, ole hyvä ja konsultoi asianmukaista evästealustaa.

* Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita tallentuu laitteellesi (tietokoneelle, tabletille tai matkapuhelimelle) kun olet internetissä esimerkiksi L'Oréal-konsernin kotisivuilla.

Riippuen siitä, kuinka paljon olet kanssamme vuorovaikutuksessa, tiedot voivat sisältää:

Tietoja koskien sinun verkkosivustojemme/

sovelluksiemme käyttöä:

Mistä tulit;

Sisäänkirjautumisen yksityiskohtia;

Katsomiasi sivuja;

Katsomiasi videoita;

Mainoksia, joita klikkaat tai painat;

Tuotteita, joita etsit;

Sijaintisi;

Vierailusi keston;

Tuotteita joita valitsit luodaksesi ostoskorisi.

Tekniset tiedot:

IP osoite;

selaustiedot;

laitetiedot.

Kullekin vierailijalle myönnettävä yksilöllinen tunniste ja tällaisen tunnisteen viimeinen voimassaolopäivä.

Käytämme Evästeitä tarpeen mukaan yhdessä muiden jo aiemmin jakamiesi henkilötietojesi kanssa (kuten aiemmat ostot, tai jos olet uutiskirjeemme tilaaja) tai seuraaviin tarkoituksiin:

Voidaksemme sallia verkkosivustojemme/

sovellustemme oikeanlaisen toimivuuden:

sisällön oikeanlainen näyttäminen;

  • ostoskorin luominen ja muistaminen;

sisäänkirjautumisen luominen ja muistaminen;

käyttöliittymän personointi, kuten kieli;

laitteeseesi liitetyt parametrit, mukaan lukien näytön tarkkuus, jne;

verkkosivustojemme/

sovellustemme parantaminen, esimerkiksi testaamalla uusia ideoita.

Varmistaaksemme, että verkkosivusto/sovellus on turvallinen ja suojaa sinua petoksilta tai verkkosivustojemme tai palveluidemme väärinkäytöltä, esimerkiksi vianmäärityksen suorittamisen kautta.

 Tilastojen suorittamiseksi:

Jotta kävijät eivät tallennu kahdesti;

Jotta tiedämme käyttäjien reaktiot mainoskampanjoihimme;

Parantaaksemme tarjouksia;

Jotta tiedämme, kuinka löysit verkkosivustomme/

sovelluksemme.

Oikeutettu etu:

Varmistaaksemme, että tarjoamme sinulle verkkosivustoja/sovelluksia, mainoksia ja viestintää, jotka toimivat kunnolla ja kehittyvät jatkuvasti sellaisia evästeitä varten, jotka ovat (i) välttämättömiä verkkosivustojemme/

sovellustemme toiminnalle, (ii) tarkoitettu pitämään verkkosivustomme/

sovelluksemme turvassa.

Voidaksemme tuottaa mainontaa perustuen verkkokäyttäytymiseen:

näyttääksemme sinulle verkkomainoksia tuotteista, jotka voivat kiinnostaa sinua, perustuen aiempaan käyttäytymiseesi;

näyttääksemme sinulle mainoksia ja sisältöä sosiaalisen median alustoilla.

Voidaksemme mitoittaa palveluitamme sinulle:

lähettääksemme sinulle suosituksia, markkinointia, tai sisältöä perustuen profiiliisi tai mielenkiinnon kohteisiisi;

näyttääksemme verkkosivustomme/

sovelluksemme räätälöitynä kuten muistamalla ostoskorisi tai sisäänkirjautumisesi, kielesi, käyttöliittymän mukautetut evästeet (toisin sanoen laitteeseesi liitetyt parametrit mukaan lukien näytön tarkkuus, fonttiasetukset, jne).

Salliaksemme sisältömme jakamisen sosiaalisessa mediassa (jakamispainikkeet on tarkoitettu osoittamaan sivustoa).

Suostumus

Kaikkia muita evästeitä varten.

Myynninedistämistoimet

Tiedot, joita kerätään pelin, kilpailujen, myynninedistämistarjousten, näytekappalepyyntöjen, kyselyiden aikana.  

Riippuen siitä, kuinka paljon olet kanssamme vuorovaikutuksessa, tiedot voivat sisältää:

Etu- ja sukunimen;

Sähköpostiosoitteen;

Puhelinnumeron;

Syntymäajan;

Sukupuolen;

Postiosoitteen;

Henkilökohtaisen kuvauksen tai mieltymykset;

Sosiaalisen median profiilin (jossa käytät sosiaalista sisäänkirjautumista tai jaat tämän henkilötiedon kanssamme);

Muu informaatio jonka olet jakanut kanssamme itsestäsi (esimerkiksi "Oma Tili" -sivun kautta, ottamalla meihin yhteyttä, tai tarjoamalla omaa sisältöäsi kuten kuvia tai arvostelun, tai tietyillä verkkosivustoilla/

sovelluksissa tarjolla olevan chat-toiminnon kautta esitetyn kysymyksen välityksellä, tai osallistumalla kilpailuun, peliin, kyselyyn).

Täyttääksemme tehtävät, joita olet meiltä pyytänyt, esimerkiksi kilpailuihin, peleihin ja kyselyihin osallistumisesi hallinnointi, mukaan lukien antamasi palautteen ja ehdotusten huomioon ottaminen.

Sopimuksen täytäntöönpano

Jotta voimme tarjota sinulle pyytämääsi palvelua.

Tilastollisia tarkoituksia varten.

Oikeutettu etu

Jotta voimme paremmin ymmärtää tarpeitasi ja odotuksiasi ja sen vuoksi parantaa palveluitamme, tuotteitamme ja brändejämme.

Voidaksemme lähettää sinulle markkinointiviestintää (kun olet sitä pyytänyt)

Suostumus

Voidaksemme lähettää sinulle suoramarkkinointia.

Käyttäjän luoma sisältö

Tiedot, jotka kerätään, kun lisäät jotakin sisältöä jollekin sosiaaliselle alustallemme tai kun hyväksyt sosiaalisen median alustalla julkaisemasi sisällön uudelleen käyttämisen taholtamme. 

Riippuen siitä, kuinka paljon olet kanssamme vuorovaikutuksessa, ne tiedot voivat sisältää:

Etu- ja sukunimen tai peitenimen;

Sähköpostiosoitteen;

Kuvan;

Henkilökohtaisen kuvauksen tai mieltymykset;

Sosiaalisen median profiilin (jossa käytät sosiaalista sisäänkirjautumista tai jaat tämän henkilötiedon kanssamme);

Muu informaatio, jota olet jakanut kanssamme itsestäsi (esimerkiksi "Oma Tili" -sivun kautta, ottamalla meihin yhteyttä, tai tarjoamalla omaa sisältöäsi kuten kuvia tai arvostelun, tai tietyillä verkkosivustoilla/

sovelluksissa tarjolla olevan chat-toiminnon kautta esitetyn kysymyksen välityksellä).

Erityisten käyttöehtojen mukaisesti, jotka olet hyväksynyt:

tekemäsi arvostelun tai sisällön julkaisemiseksi

mainostaaksemme tuotteitamme

Suostumus

Voidaksemme käyttää uudelleen verkossa julkaisemaasi sisältöä.

Tilastollisia tarkoituksia varten.

Oikeutettu etu

Jotta voimme paremmin ymmärtää tarpeitasi ja odotuksiasi ja sen vuoksi parantaa palveluitamme, tuotteitamme ja brändejämme.

Sovellusten ja laitteiden käyttö

Tiedot, jotka kerätään osana Sovelluksiemme ja/tai laitteidemme käyttöä.  

Riippuen siitä, kuinka paljon olet kanssamme vuorovaikutuksessa, ne tiedot voivat sisältää:

Etu- ja sukunimen;

Sähköpostiosoitteen;

Sijainnin;

Syntymäajan;

Henkilökohtaisen kuvauksen tai mieltymykset;

Kuvan;

Hyvinvointitietoja, mukaan lukien ihon sävyn, iho/hiustyypin

Geopaikannuksen.

Jotta voimme

Tarjota sinulle pyytämiäsi palveluita (esimerkiksi tuotteidemme virtuaalista kokeilemista, tuotteidemme ostamista Sovelluksen kautta tai soveltuvien e-kaupankäyntisivustojen kautta; ohjeita ja ilmoituksia koskien auringolle altistumistasi, hiusrutiinejasi);

Analysoida hyvinvointiominaisuuksiasi ja suositella sinulle oikeanlaisia tuotteita (mukaan lukien tilaustyönä tehdyt tuotteet) ja rutiineja;

Tarjota sinulle tuote- ja rutiinisuosituksia;

Sopimuksen täytäntöönpano

Jotta voimme tarjota sinulle pyytämääsi palvelua (tarvittaessa mukaan lukien tutkimus- ja innovaatiotiimin analyysi algoritmin välttämättömyydestä palvelun tarjoamiseksi).

L'Oréal konsernin tutkijoiden tekemiä tutkimuksia ja keksintöjä varten;

Sovellustemme ja laitteidemme seurantaa ja kehittämistä varten;

Tilastollisia tarkoituksia varten.

Oikeutettu etu

Jotta voimme jatkuvasti kehittää tuotteitamme ja palveluitamme vastaamaan tarpeitasi ja odotuksiasi sekä tutkimus- ja innovaatiotarkoituksiin.

Pyynnöt

Tiedot, joita kerätään, kun esität kysymyksiä (esimerkiksi kuluttajansuojamme kautta) liittyen brändeihimme, tuotteisiimme ja niiden käyttöön.

Riippuen siitä, kuinka paljon olet kanssamme vuorovaikutuksessa, tiedot voivat sisältää:

Etu- ja sukunimen;

Puhelinnumeron;

Sähköpostiosoitteen;

Muuta informaatiota, jota olet jakanut kanssamme itsestäsi pyyntösi yhteydessä (joka voi sisältää hyvinvointi- ja terveystietoja).

Voidaksemme vastata pyyntöihisi;

Tarvittaessa yhdistääksemme sinut asianmukaiseen palveluun

Suostumus

Jotta voimme käsitellä pyyntösi.

Tilastollisia tarkoituksia varten.

Oikeutettu etu

Jotta voimme paremmin ymmärtää asiakkaidemme tarpeita ja odotuksia ja siten kehittää palveluitamme, tuotteitamme ja brändejämme.

Cosmetovigilancea varten:

Valvoaksemme ja ehkäistäksemme epätoivottuja vaikutuksia liittyen tuotteidemme käyttämiseen;

Suorittaaksemme tutkimuksia liittyen tuotteidemme turvalliseen käyttöön;

Tarvittaessa suorittaaksemme ja seurataksemme tehtyjä korjaavia toimenpiteitä.

Oikeudelliset perusteet

Jotta voimme noudattaa laillisia velvoitteita valvoa tuotteiden epätoivottuja vaikutuksia.


Minkä vuorovaikutuksen aikana saatat tarjota ja me saatamme kerätä tietojasi? Mitä henkilötietoja me saatamme vastaanottaa suoraan sinulta tai johtuen kanssamme käydystä vuorovaikutuksesta? Kuinka ja miksi saatamme käyttää tietojasi? Mikä on henkilötietojesi käsittelyn oikeudellinen peruste?
Tilin Luominen ja hallinta
Tiedot, jotka kerätään samalla, kun luot tilin L'Oréalin verkkosivustoille/sovelluksiin, sosiaalisen median sisäänkirjautumisen kautta, tai liikkeessä.
Riippuen siitä, kuinka paljon olet kanssamme vuorovaikutuksessa, ne tiedot voivat sisältää:
  • Etu- ja sukunimen;
  • Sukupuolen;
  • Sähköpostiosoitteen;
  • Postiosoitteen;
  • Puhelinnumeron;
  • Kuvan;
  • Syntymäpäivän/ikäjakauman:
  • Tunnisteen, käyttäjänimen, ja salasanan;
  • Henkilökohtaisen kuvauksen tai mieltymykset;
  • Tilauksen tiedot;
  • Sosiaalisen median profiilin (jossa käytät sosiaalista sisäänkirjautumista tai jaat tämän henkilötiedon kanssamme).
Jotta voimme:
  • Hallinnoida tilauksiasi;
  • Hallinnoida mitä tahansa kilpailuja, promootioita, kyselyitä tai arvontoja, joihin päätät osallistua;
  • Vastata kysymyksiisi ja olla muutoin vuorovaikutuksessa kanssasi;
  • Tarjota sinulle kanta-asiakkuusohjelmaa;
  • Sallia sinun hallita mieltymyksiäsi;
  • Sopimuksen täytäntöönpano
    Jotta voimme tarjota sinulle pyytämääsi palvelua (esimerkiksi tilin luominen, kyselyn suorittaminen, tai tuotteen ostaminen).
  • Lähettää sinulle markkinointiviestintää (kun olet sitä pyytänyt), joka voi olla mitoitettu sinun "profiilisi" mukaisesti (toisin sanoen perustuen niihin tietoihin, joita tiedämme sinusta, ja mieltymyksiisi);
  • Suostumus
    Jotta voimme lähettää sinulle suoramarkkinointia.
  • Tarjota personoituja palveluita perustuen sinun kauneusominaisuuksiisi;
  • Valvoa ja parantaa meidän verkkosivustojamme/sovelluksiamme;
  • Suorittaa analyysit tai kerätä tilastoja;
  • Turvata verkkosivustomme/sovelluksemme ja suojata sinua ja meitä petoksilta;
  • Oikeutettu etu
    Jotta voimme varmistaa, että verkkosivustomme säilyvät turvassa, että voimme suojata niitä petoksilta, ja että voimme paremmin ymmärtää tarpeitasi ja odotuksiasi ja siten parantaa palveluitamme, tuotteitamme ja brändejämme.
Uutiskirje ja kaupallisen viestinnän tilaaminen Riippuen siitä, kuinka paljon olet kanssamme vuorovaikutuksessa, ne tiedot voivat sisältää:
  • Sähköpostiosoitteen;
  • Etu- ja sukunimen;
  • Henkilökohtaisen kuvauksen tai mieltymykset;
  • Sosiaalisen median profiilin (jossa käytät sosiaalista sisäänkirjautumista tai jaat tämän henkilötiedon kanssamme).
Jotta voimme :
  • Lähettää sinulle markkinointiviestintää (kun olet sitä pyytänyt), joka voi olla mitoitettu sinun "profiilisi" mukaisesti perustuen niihin tietoihin, joita tiedämme sinusta, ja mieltymyksiiksi (mukaan lukien lempiliikkeesi sijainti);
  • Suostumus
    Jotta voimme lähettää sinulle suoramarkkinointia.
  • Suorittaa analyysit tai kerätä tilastoja.
  • Oikeutettu etu
    Jotta voimme räätälöidä markkinointiviestintäämme, ymmärtää niiden tehokkuutta, ja varmistaa, että saat kaikista parhaimman kokemuksen; jotta voimme ymmärtää paremmin tarpeitasi ja odotuksiasi ja siten parantaa palveluitamme, tuotteitamme ja brändejämme.
  • Ylläpitää päivitettyä estolistaa, jos olet pyytänyt olemaan ottamatta yhteyttä;
  • Oikeudelliset perusteet
    Jotta voimme pitää tietosi estolistalla, jos olet pyytänyt meitä olemaan lähettämättä minkäänlaista suoramarkkinointia jatkossa.
Ostot ja tilausten hallinta
Tiedot, jotka kerätään L'Oréalin verkkosivustoilla/sovelluksilla/sosiaalisen median sivustoilla tai liikkeessä tehdyn ostoprosessin aikana.
Riippuen siitä, kuinka paljon olet kanssamme vuorovaikutuksessa, ne tiedot voivat sisältää:
  • Etu- ja sukunimen;
  • Sähköpostiosoitteen;
  • Postisoitteen (toimitus ja laskutus);
  • Puhelinnumeron;
  • Henkilökohtaisen kuvauksen tai mieltymykset;
  • Sosiaalisen median profiilin (jossa käytät sosiaalista sisäänkirjautumista tai jaat tämän henkilötiedon kanssamme).
  • Tiedot tilitapahtumasta mukaan lukien ostetut tuotteet ja liikkeen sijainti;
  • Maksu ja tiedot; tai
  • Ostohistoria
Jotta voimme
  • Ottaa sinuun yhteyttä tilauksen viimeistelemiseksi, kun olet tallentanut ostoskorisi tai siirtänyt tuotteet ostoskoriin ilman, että olet maksanut ostokset;
  • Tiedottaa sinua, kun tuote jonka haluat ostaa, on saatavilla;
  • Käsitellä ja seurata tilaustasi mukaan lukien tuotteen toimittaminen osoittamaasi osoitteeseen;
  • Hallinnoida tilauksesi maksua. Huomaa, että maksutietoja (luottokortin numero / Paypal tiedot / pankkitilin tiedot) ei kerätä toimestamme vaan suoraan maksupalvelun tarjoajalta;
  • Hallinnoida mitä tahansa yhteydenpitoa kanssamme koskien tilaustasi;
  • Sopimuksen täytäntöönpano:
    Jotta voimme tarjota sinulle pyytämääsi palvelua (ostaminen).
  • Turvata tilitapahtumat petoksilta. Huomaa, että käytämme kolmannen palveluntarjoajan ratkaisua havaitaksemme petokset ja varmistaaksemme, että maksu on suoritettu ja tehty sinun taholtasi tai jonkun sinun valtuuttaman toimesta;
  • Kehittää profiiliasi, jos teet ostoksen käyttämällä tilisi tietoja;
  • Mitata tyytyväisyyttä;
  • Hallita mitä tahansa kiistaa koskien ostosta;
  • Tilastotarkoituksissa.
  • Oikeutettu etu
    Jotta voimme suojella sinua ja meitä valeliiketoimilta ja jotta voimme varmistaa, että maksaminen on aukotonta ja vapaa petoksista ja kavalluksista.
Selailu verkossa
Evästeiden tai muun samankaltaisen teknologian avulla kerätyt tiedot ("Evästeet"*) kun selailet L'Oréalin verkkosivustoja/sovelluksia ja/tai kolmansien osapuolten verkkosivustoja/sovelluksia.
Saadaksesi lisätietoja yksityiskohtaisista evästeistä, jotka on asennettu tietyn verkkosivuston/sovelluksen kautta, ole hyvä ja konsultoi asianmukaista evästealustaa.
* Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita tallentuu laitteellesi (tietokoneelle, tabletille tai matkapuhelimelle) kun olet internetissä esimerkiksi L'Oréal-konsernin kotisivuilla.
Riippuen siitä, kuinka paljon olet kanssamme vuorovaikutuksessa, tiedot voivat sisältää:
  • Tietoja koskien sinun verkkosivustojemme/sovelluksiemme käyttöä:
  • Mistä tulit;
  • Sisäänkirjautumisen yksityiskohtia;
  • Katsomiasi sivuja;
  • Katsomiasi videoita;
  • Mainoksia, joita klikkaat tai painat;
  • Tuotteita, joita etsit;
  • Sijaintisi;
  • Vierailusi keston;
  • Tuotteita joita valitsit luodaksesi ostoskorisi.
Tekniset tiedot:
  • IP osoite;
  • selaustiedot;
  • laitetiedot.
Kullekin vierailijalle myönnettävä yksilöllinen tunniste ja tällaisen tunnisteen viimeinen voimassaolopäivä.
Käytämme Evästeitä tarpeen mukaan yhdessä muiden jo aiemmin jakamiesi henkilötietojesi kanssa (kuten aiemmat ostot, tai jos olet uutiskirjeemme tilaaja) tai seuraaviin tarkoituksiin:
  • Voidaksemme sallia verkkosivustojemme/sovellustemme oikeanlaisen toimivuuden:
    • sisällön oikeanlainen näyttäminen;
    • ostoskorin luominen ja muistaminen;
    • sisäänkirjautumisen luominen ja muistaminen;
    • käyttöliittymän personointi, kuten kieli;
    • laitteeseesi liitetyt parametrit, mukaan lukien näytön tarkkuus, jne;
    • verkkosivustojemme/sovellustemme parantaminen, esimerkiksi testaamalla uusia ideoita.
  • Varmistaaksemme, että verkkosivusto/sovellus on turvallinen ja suojaa sinua petoksilta tai verkkosivustojemme tai palveluidemme väärinkäytöltä, esimerkiksi vianmäärityksen suorittamisen kautta.
  • Tilastojen suorittamiseksi:
    • Jotta kävijät eivät tallennu kahdesti;
    • Jotta tiedämme käyttäjien reaktiot mainoskampanjoihimme;
    • Parantaaksemme tarjouksia;
    • Jotta tiedämme, kuinka löysit verkkosivustomme/sovelluksemme.
  • Oikeutettu etu:
    Varmistaaksemme, että tarjoamme sinulle verkkosivustoja/sovelluksia, mainoksia ja viestintää, jotka toimivat kunnolla ja kehittyvät jatkuvasti sellaisia evästeitä varten, jotka ovat (i) välttämättömiä verkkosivustojemme/sovellustemme toiminnalle, (ii) tarkoitettu pitämään verkkosivustomme/sovelluksemme turvassa.
  • Voidaksemme tuottaa mainontaa perustuen verkkokäyttäytymiseen:
    • näyttääksemme sinulle verkkomainoksia tuotteista, jotka voivat kiinnostaa sinua, perustuen aiempaan käyttäytymiseesi;
    • näyttääksemme sinulle mainoksia ja sisältöä sosiaalisen median alustoilla.
  • Voidaksemme mitoittaa palveluitamme sinulle:
    • lähettääksemme sinulle suosituksia, markkinointia, tai sisältöä perustuen profiiliisi tai mielenkiinnon kohteisiisi;
    • näyttääksemme verkkosivustomme/sovelluksemme räätälöitynä kuten muistamalla ostoskorisi tai sisäänkirjautumisesi, kielesi, käyttöliittymän mukautetut evästeet (toisin sanoen laitteeseesi liitetyt parametrit mukaan lukien näytön tarkkuus, fonttiasetukset, jne).
  • Salliaksemme sisältömme jakamisen sosiaalisessa mediassa (jakamispainikkeet on tarkoitettu osoittamaan sivustoa).
  • Suostumus
    Kaikkia muita evästeitä varten.
Myynninedistämistoimet
Tiedot, joita kerätään pelin, kilpailujen, myynninedistämistarjousten, näytekappalepyyntöjen, kyselyiden aikana.
Riippuen siitä, kuinka paljon olet kanssamme vuorovaikutuksessa, tiedot voivat sisältää:
  • Etu- ja sukunimen;
  • Sähköpostiosoitteen;
  • Puhelinnumeron;
  • Syntymäajan;
  • Sukupuolen;
  • Postiosoitteen;
  • Henkilökohtaisen kuvauksen tai mieltymykset;
  • Sosiaalisen median profiilin (jossa käytät sosiaalista sisäänkirjautumista tai jaat tämän henkilötiedon kanssamme);
  • Muu informaatio jonka olet jakanut kanssamme itsestäsi (esimerkiksi "Oma Tili" -sivun kautta, ottamalla meihin yhteyttä, tai tarjoamalla omaa sisältöäsi kuten kuvia tai arvostelun, tai tietyillä verkkosivustoilla/sovelluksissa tarjolla olevan chat-toiminnon kautta esitetyn kysymyksen välityksellä, tai osallistumalla kilpailuun, peliin, kyselyyn).
  • Täyttääksemme tehtävät, joita olet meiltä pyytänyt, esimerkiksi kilpailuihin, peleihin ja kyselyihin osallistumisesi hallinnointi, mukaan lukien antamasi palautteen ja ehdotusten huomioon ottaminen.
  • Sopimuksen täytäntöönpano
    Jotta voimme tarjota sinulle pyytämääsi palvelua.
  • Tilastollisia tarkoituksia varten.
  • Oikeutettu etu
    Jotta voimme paremmin ymmärtää tarpeitasi ja odotuksiasi ja sen vuoksi parantaa palveluitamme, tuotteitamme ja brändejämme.
  • Voidaksemme lähettää sinulle markkinointiviestintää (kun olet sitä pyytänyt)
  • Oikeutettu etu
    Jotta voimme paremmin ymmärtää tarpeitasi ja odotuksiasi ja sen vuoksi parantaa palveluitamme, tuotteitamme ja brändejämme.
Käyttäjän luoma sisältö
Tiedot, jotka kerätään, kun lisäät jotakin sisältöä jollekin sosiaaliselle alustallemme tai kun hyväksyt sosiaalisen median alustalla julkaisemasi sisällön uudelleen käyttämisen taholtamme.
Riippuen siitä, kuinka paljon olet kanssamme vuorovaikutuksessa, ne tiedot voivat sisältää:
  • Etu- ja sukunimen tai peitenimen;
  • Sähköpostiosoitteen;
  • Kuvan;
  • Henkilökohtaisen kuvauksen tai mieltymykset;
  • Sosiaalisen median profiilin (jossa käytät sosiaalista sisäänkirjautumista tai jaat tämän henkilötiedon kanssamme);
  • Muu informaatio, jota olet jakanut kanssamme itsestäsi (esimerkiksi "Oma Tili" -sivun kautta, ottamalla meihin yhteyttä, tai tarjoamalla omaa sisältöäsi kuten kuvia tai arvostelun, tai tietyillä verkkosivustoilla/sovelluksissa tarjolla olevan chat-toiminnon kautta esitetyn kysymyksen välityksellä).
  • Erityisten käyttöehtojen mukaisesti, jotka olet hyväksynyt:
    • tekemäsi arvostelun tai sisällön julkaisemiseksi
    • mainostaaksemme tuotteitamme
  • Suostumus
    Voidaksemme käyttää uudelleen verkossa julkaisemaasi sisältöä.
  • Tilastollisia tarkoituksia varten.
  • Oikeutettu etu
    Jotta voimme paremmin ymmärtää tarpeitasi ja odotuksiasi ja sen vuoksi parantaa palveluitamme, tuotteitamme ja brändejämme.
Sovellusten ja laitteiden käyttö
Tiedot, jotka kerätään osana Sovelluksiemme ja/tai laitteidemme käyttöä.
Riippuen siitä, kuinka paljon olet kanssamme vuorovaikutuksessa, ne tiedot voivat sisältää:
  • Etu- ja sukunimen;
  • Sähköpostiosoitteen;
  • Sijainnin;
  • Syntymäajan;
  • Henkilökohtaisen kuvauksen tai mieltymykset;
  • Kuvan;
  • Hyvinvointitietoja, mukaan lukien ihon sävyn, iho/hiustyypin
  • Geopaikannuksen.
Jotta voimme
  • Tarjota sinulle pyytämiäsi palveluita (esimerkiksi tuotteidemme virtuaalista kokeilemista, tuotteidemme ostamista Sovelluksen kautta tai soveltuvien e-kaupankäyntisivustojen kautta; ohjeita ja ilmoituksia koskien auringolle altistumistasi, hiusrutiinejasi);
  • Analysoida hyvinvointiominaisuuksiasi ja suositella sinulle oikeanlaisia tuotteita (mukaan lukien tilaustyönä tehdyt tuotteet) ja rutiineja;
  • Tarjota sinulle tuote- ja rutiinisuosituksia;
Sopimuksen täytäntöönpano
Jotta voimme tarjota sinulle pyytämääsi palvelua (tarvittaessa mukaan lukien tutkimus- ja innovaatiotiimin analyysi algoritmin välttämättömyydestä palvelun tarjoamiseksi).
  • L'Oréal konsernin tutkijoiden tekemiä tutkimuksia ja keksintöjä varten;
  • Sovellustemme ja laitteidemme seurantaa ja kehittämistä varten;
  • Tilastollisia tarkoituksia varten.
  • Oikeutettu etu
    Jotta voimme jatkuvasti kehittää tuotteitamme ja palveluitamme vastaamaan tarpeitasi ja odotuksiasi sekä tutkimus- ja innovaatiotarkoituksiin.
Pyynnöt
Tiedot, joita kerätään, kun esität kysymyksiä (esimerkiksi kuluttajansuojamme kautta) liittyen brändeihimme, tuotteisiimme ja niiden käyttöön.
Riippuen siitä, kuinka paljon olet kanssamme vuorovaikutuksessa, tiedot voivat sisältää:
  • Etu- ja sukunimen;
  • Puhelinnumeron;
  • Sähköpostiosoitteen;
  • Muuta informaatiota, jota olet jakanut kanssamme itsestäsi pyyntösi yhteydessä (joka voi sisältää hyvinvointi- ja terveystietoja).
  • Voidaksemme vastata pyyntöihisi; Tarvittaessa yhdistääksemme sinut asianmukaiseen palveluun
  • Suostumus
    Jotta voimme käsitellä pyyntösi.
  • Tilastollisia tarkoituksia varten.
  • Oikeutettu etu
    Jotta voimme paremmin ymmärtää asiakkaidemme tarpeita ja odotuksia ja siten kehittää palveluitamme, tuotteitamme ja brändejämme.
  • Cosmetovigilancea varten:
    • Valvoaksemme ja ehkäistäksemme epätoivottuja vaikutuksia liittyen tuotteidemme käyttämiseen;
    • Suorittaaksemme tutkimuksia liittyen tuotteidemme turvalliseen käyttöön;
    • Tarvittaessa suorittaaksemme ja seurataksemme tehtyjä korjaavia toimenpiteitä.
  • Oikeudelliset perusteet
    Jotta voimme noudattaa laillisia velvoitteita valvoa tuotteiden epätoivottuja vaikutuksia.

Automaattinen päätöksenteko

Käytämme kolmansien palveluntarjoajien ratkaisuja, jotta voimme suojata verkkosivustojemme/sovellustemme/laitteidemme kautta tehdyt ostotapahtumat petoksilta ja väärinkäytöltä. Petosten havaitsemisjärjestelmä perustuu esimerkiksi yksinkertaiseen vertailuun, yhdistämiseen,  ryhmittämiseen, ennakointiin ja poikkeaviin havaintoihin käyttäen tekoälytoimintoja, tietojen yhdistämistekniikoita ja erinäisiä tiedonlouhintatekniikoita.

Tämä petosten havaitsemisprosessi saattaa olla täysin automatisoitu tai se saattaa edellyttää ihmisen väliintuloa, jossa henkilötekee lopullisen päätöksen. Ryhdymme joka tapauksessa kaikkiin asianmukaisiin varotoimenpiteisiin ja suojatoimiin rajoittaaksemme pääsyä henkilötietoihisi.

Automaattisen petosten havaitsemisen johdosta saatat (i) kokea viivettä tilauksesi/pyyntösi käsittelyssä, kun ostotapahtumasi on tarkastelussamme; ja (ii) joutua palvelun hyödyntämisen rajoittamaksi tai ulkopuolelle, jos havaitsemme petoksen riskin. Sinulla on oikeus päästä käsiksi tietoihin, joihin perustamme päätöksemme. Ole hyvä ja tutustu alta löytyvään "Sinun Oikeutesi ja Valintasi" -kohtaan.

Profilointi

Kun lähetämme tai näytämme henkilökohtaisesti kohdennettuja viestejä tai sisältöä, me saatamme käyttää tekniikoita, jotka luetaan “profiloinniksi" (toisin sanoen mitä tahansa henkilötietojen automaattista käsittelyä, jossa henkilötietoja käyttämällä arvioidaan luonnollisen henkilön tiettyjä henkilökohtaisia ominaisuuksia, erityisesti analysoidakseen tai ennustaakseen piirteitä, jotka liittyvät kyseisen luonnollisen henkilön mieltymyksiin, kiinnostuksen kohteisiin, taloudelliseen tilanteeseen, käyttäytymiseen, sijaintiin, terveyteen, luotettavuuteen, tai liikkeisiin). Tämä tarkoittaa, että saatamme kerätä sinusta henkilötietoja yllä olevassa taulukossa kuvatuissa tilanteissa. Me keskitämme tämän tiedon ja analysoimme sitä arvioidaksemme ja ennustaaksemme henkilökohtaisia mieltymyksiäsi ja/tai kiinnostuksen kohteitasi.

Analyysimme pohjalta lähetämme tai näytämme viestejä ja/tai sisältöä, jotka on räätälöity sinun mieltymystesi/tarpeidesi mukaan.

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käyttöä "profilointiin" tietyissä tilanteissa. Ole hyvä ja tutustu alta löytyvään "Sinun oikeutesi ja valintasi" -kohtaan.

Kenellä on pääsy Henkilötietoihisi?

Voimme jakaa henkilötietosi L’Oréal konsernin sisällä noudattaaksemme oikeudellisia velvoitteitamme, estääksemme petoksia ja/tai turvataksemme toimintomme, kehittääksemme tuotteitamme ja palveluitamme, tai saatuamme suostumuksesi tehdä niin.

Henkilötietojen keräämistarkoituksesta riippuen ja vain tarpeen vaatiessa, L’Oréal konsernin yksiköillä maailmanlaajuisesti voi olla pääsy joihinkin henkilötietoihisi, mahdollisuuksien mukaan pseydonymisoidulla tavalla (ei mahdollista suoraa tunnistamista) ja silloin kun se on välttämätöntä pyytämiesi palveluiden toimittamiseksi.

Voimme myös jakaa henkilötietojasi pseudonymisoidulla tavalla (ei mahdollista suoraa tunnistamista) tutkimus- ja innovaatiotarkoituksiin L’Oréalin Tutkimus- ja Innovaatiotutkijoiden kanssa, mukaan lukien sellaisten kanssa, jotka sijaitsevat maasi ulkopuolella,

Jos sallittua, voimme myös jakaa joitain henkilötietojasi brändiemme kesken, mukaan lukien Evästeiden käytön kautta kerättyjä tietoja, yhtenäistääksemme ja päivittääksemme tietoja, joita jaat kanssamme, luodaksemme tilastoja ominaisuuksiesi pohjalta ja räätälöidäksemme viestintäämme.

Ole hyvä ja tutustu L’Oréal konsernin verkkosivustoon saadaksesi lisätietoja L’Oréal konsernista, sen brändeistä ja sen sijainneista.

Voimme jakaa henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin kolmansien osapuolten ja L’Oréal konsernin yksiköiden kanssa.

Jaamme henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin kolmansien osapuolten kanssa vain, jos olet antanut siihen suostumuksesi. Tässä yhteydessä henkilötietojasi käsittelee tällainen kolmas osapuoli, joka toimii rekisterinpitäjänä, ja jonka omat käyttöehdot ja tietosuojaseloste soveltuvat. Ennen kuin annat suostumuksesi henkilötietojesi ilmaisemiselle tälle kolmannelle osapuolelle, sinun tulisi huolellisesti tarkastaa heidän dokumentaationsa.

Henkilötietojasi voidaan myös käsitellä luotettavien kolmansien palveluntarjoajiemme toimesta.

Me turvaudumme luotettuihin kolmansiin osapuoliin suorittamaan useita liiketoimintoja puolestamme. Jaamme heille vain tietoja, joita he tarvitsevat palvelun suorittamiseen ja edellytämme, että he eivät käytä henkilötietoja mihinkään muihin tarkoituksiin. Teemme aina parhaamme varmistaaksemme, että kaikki kolmannet osapuolet, joiden kanssa teemme yhteistyötä, pitävät henkilötietosi turvassa. Esimerkiksi, voimme antaa palveluita, jotka edellyttävät henkilötietojesi käsittelyä, seuraavien osapuolten vastuulle:

  • Kolmansille osapuolille, jotka avustavat ja auttavat meitä digitaalisten ja e-kaupankäyntipalvelujen tarjoamisessa kuten sosiaalisessa kuuntelussa, liikkeiden sijainnin etsimisessä, kanta-asiakasohjelmissa, henkilöllisyyshallinnoinnissa, arvosteluissa ja luokituksissa, asiakkuudenhallinnassa, internet-analyyseissä ja hakupalveluissa, käyttäjän luoman sisällön hallinnointitoiminnoissa;
  • Mainostamisen, markkinoinnin, digitaalisen ja sosiaalisen median toimistoille, jotka auttavat meitä toimittamaan mainokset, markkinoinnin ja kampanjat, analysoimaan niiden tehokkuutta ja hallinnoimaan yhteydenottojasi ja kysymyksiäsi;
  • Kolmansille osapuolille, joita tarvitsemme tuotteen toimittamiseen sinulle, kuten posti/jakelupalvelut;
  • Kolmansille osapuolille, jotka avustavat ja auttavat meitä tarjoamaan IT-palveluita, kuten alustojen tarjoajat, ylläpitopalvelut, huolto ja tuki koskien tietokantojamme sekä ohjelmistojamme ja sovelluksiamme, jotka saattavat sisältää tietoja sinusta (tällaiset palvelut voivat joskus merkitä pääsyä henkilötietoihisi pyydettyjen tehtävien suorittamiseksi);
  • Maksupalveluidentarjoajille  ja luottotietotoimistoille, tarkoituksena arvioida luottotietosi ja varmistaa tietosi, kun tämä on edellytys sopimuksen tekemiselle kanssasi;
  • Kolmansille osapuolille, jotka avustavat meitä asiakaspalvelussa ja kosmetiikkaa koskevassa turvallisessa käytössä (cosmetovigilance).

Voimme myös ilmaista henkilötietojasi kolmansille osapuolille:

  • Siinä tapauksessa, että myymme mitään liiketoimintaamme tai omaisuuttamme, jolloin voimme ilmaista henkilötietosi näiden liiketoimintojen tai omaisuuden mahdolliselle ostajalle. Jos L’Oréal tai osa sen omaisuudesta ostetaan kolmannen osapuolen toimesta, henkilötiedot joita sillä on asiakkaistaan liittyen kyseiseen omaisuuteen, ovat yksi siirrettävän omaisuuden osista. Kun se on asiaankuuluvaa, tällaisessa tapauksessa ostaja, joka toimii uutena rekisterinpitäjänä, käsittelee henkilötietojasi ja sen tietosuojaselostetta sovelletaan henkilötietojesi käsitellyyn.
  • Jos meillä on velvollisuus ilmaista tai jakaa henkilötietojasi noudattaaksemme oikeudellista velvoitetta,  tai toimeenpannaksemme tai soveltaaksemme käyttö- tai myyntiehtojamme tai muita käyttöehtojamme, jotka olet hyväksynyt; tai suojellaksemme L’Oréalin, sen asiakkaiden tai sen työntekijöiden oikeuksia, omaisuutta tai turvallisuutta.
  • Jos meillä on suostumuksesi tehdä niin.
  • Tai jos meillä on lain mukaan lupa tehdä niin.

Voimme ilmaista henkilötietojasi yhteistyökumppaneillemme:

  • Siinä tapauksessa, että palvelu, jonka tilaat, on luotu yhteistyössä L’Oréalin ja sen yhteistyökumppanin kanssa (esimerkiksi yhteisbrändätty sovellus). Tällaisessa tapauksessa L’Oréal ja yhteistyökumppani käsittelevät henkilötietojasi kukin omiin tarkoituksiinsa ja henkilötietojasi käsitellään sellaisenaan:
    • L’Oréalin toimesta tämän Tietosuojapolitiikan mukaisesti;
    • Yhteistyökumppanin toimesta, joka toimii myös rekisterinpitäjänä sen omien käyttöehtojen ja oman tietosuojapolitiikan mukaisesti.
    • Siinä tapauksessa, että olet hyväksynyt vastaanottavasi L’Oréalin yhteistyökumppanilta markkinointia ja kaupallisia yhteydenottoja serveriin liittymisen kautta (kuten sovelluksen kautta, joka on L’Oréalin tuotteistama ja joka on annettu sen yhteistyökumppanien saataville). Tässä tapauksessa henkilötietojasi käsittelee se yhteistyökumppani, joka toimii rekisterinpitäjänä omien käyttöehtojensa ja tietosuojapolitiikkansa mukaisesti.
    • Voimme julkaista sisältöä sosiaalisista verkostoista tukisivuillamme. Siinä tapauksessa, että etsit sisältöä sosiaalisista verkostoista verkkosivuillamme/sovelluksissamme, Eväste tällaisesta sosiaalisesta verkostosta voidaan tallentaa laitteellesi. Kehotamme sinua lukemaan näiden sosiaalisten verkostojen Evästeilmoitukset saadaksesi lisätietoja.

Me emme tarjoa tai myy henkilötietojasi.

Missä Säilytämme Henkilötietojasi

Sinulta keräämämme henkilötiedot voidaan siirtää, niihin voidaan päästä käsiksi ja ne voidaan säilyttää Euroopan talousalueen ("ETA") ulkopuolella. Niitä voidaan käsitellä myös ETAn ulkopuolella toimivien työntekijöiden taholta, jotka työskentelevät meille tai meidän palveluntarjoajallemme.

L’Oréal siirtää henkilötietoja ETAn ulkopuolelle vain turvallisella ja laillisella tavalla. Ottaen huomioon, että kaikissa maissa ei välttämättä ole lakeja koskien henkilötietojen käyttöä ja siirtoa, me varmistamme, että kolmannet osapuolet noudattavat tämän tietosuojapolitiikan sitoumuksia. Pyrimme varmistamaan tämän muun muassa tarkistamalla kolmansien osapuolten tietosuoja- ja tuvallisuusstandardit ja/tai tekemällä tarvittavat sopimukset (EU:n komission tekemän mallipohjan perusteella, joka on saatavilla täällä.

Saadaksesi lisätietoja otathan meihin yhteyttä alla olevan "Yhteystiedot" kohdan mukaisesti.

 

Miten pitkään säilytämme henkilötietojasi

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeellista henkilötietojen säilytyksen tarkoituksen kannalta, vastataksesi tarpeisiisi, tai lakisääteisten velvoitteiden noudattamisen takia.

Käytämme seuraavia kriteerejä määrittääksemme henkilötietojesi säilytysajan:

  • Kun ostat tuotteita tai palveluita, säilytämme henkilötietojasi sopimussuhteemme keston ajan;
  • Kun osallistut kampanjatarjoukseen, säilytämme henkilötietojasi kampanjatarjouksen keston ajan;
  • Kun otat meihin yhteyttä pyynnön kautta, säilytämme henkilötietojasi sen aikaa mitä tarvitaan pyyntösi käsittelyyn;
  • Kun luot tilin, säilytämme henkilötietojasi kunnes pyydät meitä poistamaan tietosi, tai tietyn ajan jälkeen, kun et ole käyttänyt tiliäsi (ei mitään aktiivista vuorovaikutusta brändien kanssa), joka määräytyy paikallisten säädösten ja  ohjeiden mukaisesti;
  • Kun olet hyväksynyt suoramarkkinoinnin, säilytämme henkilötietojasi siihen asti, että lakkaat tilaamasta markkinointia tai pyydät meitä poistamaan ne, tai tietyn ajan jälkeen, kun et ole käyttänyt tiliäsi (ei mitään aktiivista vuorovaikutusta brändien kanssa), joka määräytyy paikallisten säädösten ja  ohjeiden mukaisesti;
  • Kun evästeitä on asetettu tietokoneellesi, säilytämme niitä niin kauan kuin se on tarpeellista niiden tarkoitusten saavuttamiseen (esimerkiksi ostoskorin evästeiden istunnon ajan tai henkilötunnisteen evästeiden istunnon ajan) ja paikallisten säädösten ja ohjeiden mukaan määräytyvän ajanjakson ajan.

Me voimme säilyttää joitain henkilötietoja noudattaaksemme oikeudellisia tai säädöksellisiä vaatimuksia, ja voidaksemme hallinnoida omia oikeuksiamme (esimerkiksi voidaksemme esittää vaatimuksia tuomioistuimissa) tai tilastollisiin tai historiallisiin tarkoituksiin.

Kun meidän ei enää tarvitse käyttää henkilötietojasi, ne poistetaan järjestelmistämme ja arkistoistamme tai anonymisoidaan niin, ettei sinua voida enää tunnistaa niistä.

Ovatko henkilötietosi turvassa?

Olemme sitoutuneet pitämään henkilötietosi turvassa, ja tekemään kaikki kohtuulliset varotoimenpiteet sen toteuttamiseksi. Me edellytämme sopimusperusteisesti, että meidän puolestamme henkilötietojasi käsittelevät luotetut kolmannet osapuolet tekevät samoin.

                    

Teemme aina parhaamme suojataksemme henkilötietojasi, ja kun olemme vastaanottaneet henkilötietosi, noudatamme tiukkoja menettelytapoja ja suojaustoimintoja estääksemme luvattoman pääsyn. Koska tietojen siirto internetin kautta ei ole täysin turvallista, emme voi taata sivustollemme lähetettyjen tietojesi turvallisuutta. Mikä tahansa siirto on näin ollen omalla vastuullasi.

 

Linkit kolmansien osapuolten sivustoille ja sosiaalinen kirjautuminen

Verkkosivustomme ja sovelluksemme saattavat ajoittain sisältää linkkejä yhteistyökumppaneidemme, mainostajiemme ja tytäryhtiöidemme verkkosivuille ja verkkosivustoilta. Jos seuraat linkkiä mille tahansa näistä verkkosivustoista, otathan huomioon, että näillä verkkosivuistoilla on omat tietosuojapolitiikkansa ja me emme ole vastuussa tai korvausvelvollisia niistä menettelyistä. Ole hyvä ja tarkista nämä politiikat ennen kuin annat kyseisille verkkosivustoille henkilötietojasi.

Voimme myös tarjota sinulle mahdollisuuden käyttää sosiaalisen median sisäänkirjautumista. Jos teet näin, olethan tietoinen, että jaat profiilisi tiedot kanssamme riippuen sosiaalisen median alustan asetuksistasi. Ole hyvä ja tutustu kyseisen sosiaalisen media alustan tietosuojapolitiikkaan ymmärtääksesi, miten henkilötietojasi jaetaan ja käytetään tässä yhteydessä.

Sosiaalinen media ja käyttäjän luoma sisältö

Jotkut verkkosivustoistamme ja sovelluksistamme antavat käyttäjille mahdollisuuden julkaista omaa sisältöä. Muistathan, että kaikki sisältö mitä julkaiset sosiaalisen median alustoillamme on yleisesti nähtävillä, joten sinun tulee olla varovainen jakaessasi tiettyjä henkilötietoja, kuten taloudellisia- tai osoitetietoja. Me emme ole vastuussa mistään toimista, joihin muut yksityishenkilöt ryhtyvät, jos julkaiset henkilötietojasi jollakin sosiaalisen median alustoistamme ja suosittelemme, ettet jaa sellaista tietoa.  

OIKEUTESI JA VALINTASI

L’Oreal kunnioittaa oikeuttasi yksityisyyteen: on tärkeää, että pystyt hallinnoimaan henkilötietojasi. Sinulla on seuraavat oikeudet:  


Sinun oikeutesi Mitä tämä tarkoittaa?
Oikeus tulla informoiduksi Sinulla on oikeus saada tietoja oikeuksistasi ja siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi selkeästi esitetyssä, läpinäkyvässä ja helposti ymmärrettävässä muodossa. Sen takia tarjoamme sinulle tässä Tietosuojapolitiikassa olevat tiedot.
Oikeus saada pääsy tietoihin Sinulla on oikeus päästä henkilötietoihisi, joita säilytämme sinusta (tietyin rajoituksin).
Voimme periä kohtuullisen maksun perustuen tietojen antamisesta aiheutuviin hallinnollisiin kustannuksiin. Pyyntöihin, jotka ovat ilmeisen perusteettomia, kohtuuttomia tai toistuvia, ei välttämättä vastata.
Tehdäksesi tämän, ole meihin yhteydessä alla olevien yhteystietojen mukaisesti.
Oikeus tietojen oikaisemiseen Sinulla on oikeus saada henkilötietosi oikaistua, jos ne ovat virheellisiä tai vanhentuneita, ja/tai täydennettyä, jos ne ovat epätarkkoja.
Tehdäksesi tämän, ole meihin yhteydessä alla olevien yhteistietojen mukaisesti. Jos sinulla on oma tili, helpointa on korjata omat tietosi "Oma Tili" -toiminnon kautta.
Oikeus tietojen poistamiseen/oikeus tulla unohdetuksi Tietyissä tapauksissa sinulla on oikeus saada henkilötietosi hävitettyä tai poistettua. Huomaa, että tämä ei ole ehdoton oikeus, koska meillä voi olla lakisääteinen tai oikeutettu peruste säilyttää henkilötietojasi.
Jos haluat meidän poistavan henkilötietojasi, ole meihin yhteydessä alla olevien yhteystietojen mukaisesti.
Oikeus vastustaa suoramarkkinointia, mukaan lukien profilointia Voit peruuttaa tai kieltäytyä meidän suoramarkkinointiviestinnästä milloin tahansa.
Se on helpointa tehdä klikkaamalla "peruuta" -linkkiä missä tahansa sähköpostissa tai viestinnässä, jota sinulle lähetämme. Muutoin voit olla meihin yhteydessä alla olevien yhteystietojen mukaisesti.

Jos haluat vastustaa mitä tahansa profilointia, ole meihin yhteydessä alla olevien yhteystietojen mukaisesti.
Oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa, kun tietojenkäsittely perustuu suostumukseen Voit peruuttaa suostumuksen henkilötietojen käsittelyyn, kun tällainen käsittely perustuu suostumukseen. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta käsittelyn lainmukaisuuteen perustuen suostumukseen ennen sen peruuttamista. Viittaamme taulukkoon, joka on otsikon "mitä tietoja keräämme sinulta ja miten käytämme niitä" alla, erityisesti sarakkeeseen "Mikä on henkilötietojesi käsittelyn oikeudellinen peruste?" yksilöidäksemme sen, milloin käsittely perustuu suostumukseen.
Jos haluat peruuttaa suostumuksesi, ole meihin yhteydessä alla olevien yhteystietojen mukaisesti.
OIkeus vastustaa käsittelyä, joka perustuu oikeutettuihin etuihin Voit vastustaa henkilötietojesi käsittelyä milloin tahansa, kun käsittely perustuu oikeutettuihin etuihin. Viittaamme taulukkoon, joka on otsikon "mitä tietoja keräämme sinulta ja miten käytämme niitä" alla, erityisesti sarakkeeseen "Mikä on henkilötietojesi käsittelyn oikeudellinen peruste?" yksilöidäksemme sen, milloin käsittely perustuu oikeutettuihin etuihin.
Jotta voit tehdä näin, ole meihin yhteydessä alla olevien yhteystietojen mukaisesti.
Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle Sinulla on oikeus ottaa yhteyttä maasi tietosuojaviranomaiseen tehdäksesi valitus L'Oréalin tietosuoja- ja yksityisyyskäytännöistä.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä alla olevien yhteystietojen mukaisesti ennen kuin teet valituksen toimivaltaiselle tietosuojaviranomaiselle.
Oikeus tietojen siirtämiseen Sinulla on oikeus siirtää, kopioida tai viedä tiedot meidän tietokannasta toiseen. Tämä soveltuu ainoastaan niihin tietoihin, joita olet meille toimittanut, kun käsittely perustuu sopimukseen tai suostumukseesi, ja käsittely suoritetaan automaattisesti. Viittaamme taulukkoon, joka on otsikon "mitä tietoja keräämme sinulta ja miten käytämme niitä" alla, erityisesti sarakkeeseen "Mikä on henkilötietojesi käsittelyn oikeudellinen peruste?" yksilöidäksemme sen, milloin käsittely perustuu sopimuksen täytäntöön tai suostumukseen.
Lisätietojen saamiseksi ole meihin yhteydessä alla olevien yhteystietojen mukaisesti.
Oikeus käsittelyn rajoittamiseen Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista. Tämä oikeus tarkoittaa sitä, että meidän käsittely rajoitetaan siten, että voimme säilyttää tietojasi, mutta emme saa käsitellä sitä enempää.
Se soveltuu rajoitettuihin tilanteisiin, jotka ovat listattuna Yleisessä tietosuoja-asetuksessa seuraavasti:
  • rekisteröity (toisin sanoen Sinä) kiistää henkilötietojen paikkansapitävyyden, jolloin käsittelyä rajoitetaan ajaksi, jonka kuluessa rekisterinpitäjä voi varmistaa niiden paikkansapitävyyden;
  • käsittely on lainvastaista ja rekisteröity (toisin sanoen Sinä) vastustaa henkilötietojen poistamista ja vaatii sen sijaan niiden käytön rajoittamista;
  • rekisterinpitäjä (toisin sanoen L'Oréal) ei enää tarvitse kyseisiä henkilötietoja käsittelyn tarkoituksiin, mutta rekisteröity tarvitsee niitä oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi;
  • rekisteröity (toisin sanoen Sinä) on vastustanut henkilötietojen käsittelyä perustuen rekisterinpitäjän oikeutettuihin etuihin odottaessa sen todentamista, syrjäyttävätkö rekisterinpitäjän oikeutetut perusteet rekisteröidyn perusteet.
Jos haluat pyytää rajoittamista, ole meihin yhteydessä alla olevien yhteystietojen mukaisesti.
Oikeus kytkeä Evästeet pois käytöstä Sinulla on oikeus kytkeä Evästeet pois käytöstä. Internetselainten evästeasetuksissa evästeet on yleensä sallittu oletuksena, mutta voit helpoisti muuttaa selaimesi asetuksia.

Evästeitä käytetään usein parantaakseen verkkosivustojen/sovellusten käytettävyyttä ja toimivuutta; sen vuoksi jos päätät estää evästet selaimellasi, et välttämättä voi hyödyntää kaikkia sivustojen/sovellusten tarjoamia toimintoja, kuten ne ovat yksilöity asianmukaisessa Evästealustassa.

Jos haluat rajoittaa tai estää kaikki evästeet, jotka on asennettu meidän verkkosivustojemme/sovellustemme kautta (mikä voi estää sinua käyttämästä joitakin sivuston toimintoja), tai minkään muun verkkosivuston/sovelluksen kautta, voit tehdä tämän selaimesi asetusten kautta. Selaimesi Apu-toiminnon pitäisi selittää, miten tämä tapahtuu. Lisätietoja varten katso seuraava linkki: http://www.aboutcookies.org/;

Jotta voimme käsitellä pyyntösi, saatamme edellyttää henkilöllisyytesi todentamista.

YHTEYSTIEDOT

Jos sinulla herää mitään kysymyksiä tai huolenaiheita koskien sitä, kuinka käsittelemme ja käytämme henkilötietojasi, tai haluat harjoittaa mitä tahansa yllä mainittua oikeuttasi, ole hyvä ja ole yhteydessä meihin seuraavaan osoitteeseen:

L’Oréal Finland Oy
Keilaranta 13A
02150 Espoo
+358 075 75 80 00
[email protected]

Voit myös olla yhteydessä meidän Tietosuojavastaavaamme: [email protected]


MAYBELLINE / L’OREAL FINLAND OY

EVÄSTETAULUKKO

 

MITÄ EVÄSTEET OVAT?

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita tallennetaan laitteeseen (tietokoneeseen, tablettiin tai matkapuhelimeen), kun liikut Internetissä. Tätä tapahtuu myös L’Oréal Groupin verkkosivuilla. Lisätietoja saa seuraavasta osoitteesta: http://www.aboutcookies.org.

 

EVÄSTEIDEN POISTAMINEN KÄYTÖSTÄ

Evästeet on helppo ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä selaimen asetuksista. Tarkista tarvittaessa ohjeet selaimen ohjetoiminnosta.

Monilla evästeillä parannetaan verkkosivustojen tai sovellusten käytettävyyttä tai toiminnallisuutta. Tällöin evästeiden poistaminen käytöstä voi estää verkkosivustojemme tai sovellustemme joidenkin osien käyttämisen. Nämä rajoitukset luetellaan seuraavassa evästetaulukossa. 


EVÄSTEEN TYYPPI TEHTÄVÄ EVÄSTEEN NIMI ENTÄ JOS EN OTA EVÄSTEITÄ KÄYTTÖÖN?
Ehdottoman välttämättömät evästeet Ehdottoman välttämättömät evästeet Verkkosivuston toiminnan kannalta välttämätön. Näitä evästeitä tallennetaan yleensä, kun teet palvelupyyntöjä, kuten määrität tietosuoja-asetuksesi, kirjaudut palveluun tai täytät lomakkeita.
  • OptanonConsent
  • OptanonAlertBoxClosed
  • _dc_gtm_UA-27815696-7
  • __cfduid
Näitä evästeitä ei voi poistaa käytöstä.
Toiminnallisuusevästeet Nämä evästeet parantavat verkkosivuston toimintoja ja personalisointia.

Niitä määritämme me tai muut palvelutoimittajat, joiden palveluja olemme lisänneet sivuillemme.
  • _cc
  • BVImplmain_site
Osa näistä palveluista tai kaikki niistä eivät toimi kunnolla ilman näitä evästeitä.
Istuntoevästeet Käyttämäsi verkkosivusto seuraa istuntoevästeillä siirtymistäsi sivulta toiselle, jotta sivusto ei pyydä toistuvasti samoja tietoja, jotka olet jo antanut sivustolle.

Nämä evästeet poistetaan automaattisesti, kun suljet selaimen.
Aina kun avaat uuden verkkosivun, palvelin, jolle sivu on tallennettu, kohtelee sinua aivan uutena kävijänä.
Sosiaalisen median evästeet
  • Olemme lisänneet sivustoomme erilaisia sosiaalisen median palveluja. Näiden evästeiden avulla voit jakaa sisältöämme ystävillesi ja verkostoillesi näiden palvelujen kautta.
  • Voit pyytää heitä liittymään palveluumme tai tykkäämään sivuistamme sosiaalisen median työkalujen avulla.
Ne pystyvät seuraamaan selaintasi muissa sivustoissa ja rakentamana profiilin kiinnostuksenkohteistasi. Tämä saattaa vaikuttaa muilla verkkosivuilla näkemääsi sisältöön ja viesteihin.
Et ehkä näe tai pysty käyttämään näitä jakamistyökaluja etkä pysty liittymään palveluumme tai tykkäämään sivustostamme näiden sosiaalisen median työkalujen avulla.
Kohdistus- ja mainostusevästeet Mainostusevästeet Nämä keräävät tietoja, joiden avulla mainostaja pystyy näyttämään sinulle personalisoituja mainoksia. Ne sallivat myös näytettävien viestien määrän rajoittamisen. Näiden evästeiden avulla pystymme myös mittaamaan mainoskampanjoittemme tehokkuutta esimerkiksi seuraamalla sivustoja, joilla kävit ennen meidän sivustoamme.
  • Emme lähetä sinulle mainosviestejä. Et ehkä pääse hyödyntämään jäsentarjouksiamme.
  • Tai mainostuksen sisältö ei ole personalisoitua. Tällöin saat tarjouksia, jotka saattavat kiinnostaa sinua vähemmän.
Kohdistusevästeet Näiden avulla mainostuskumppanimme pystyvät rakentamaan profiilin kiinnostuksenkohteistasi ja esittämään sinulle asianmukaisia mainoksia muissa sivustoissa.
Ne toimivat yksilöimällä selaimesi ja Internet-laitteesi.
facebook.com;
  • datr
  • fr
  • lu
google.com;
  • APISID
  • SSID
  • NID
  • PREF
  • SID
  • SAPISID
  • HSID
doubleclick.net;
  • id
Saat yhä mainoksia kumppaneittemme sivustoilla, mutta ne eivät ole kohdistettuja.
Analyysi- ja suorituskykyevästeet Analyysievästeet Näillä lasketaan sivustokäyntejä ja lähteitä, joista sivustollemme saavutaan, jotta pystymme mittaamaan ja parantamaan sivustomme toimintaa. Käytämme tähän Google Analytics -palvelua. Emme pysty seuraamaan ja mittaamaan sivustomme toimintaa, jolloin sivuston käyttökokemus saattaa heikentyä.
Suorituskykyevästeet Näillä lasketaan käyntejä sivustollamme ja lähteitä, joista sivustollemme saavutaan, jotta pystymme mittaamaan ja parantamaan sivustomme toimintaa. Saamme tietää, mitkä sivut ovat suosituimpia ja vähiten suosittuja ja miten kävijät liikkuvat sivustossa.
  • BVBRANDID
  • _gid
  • BVBRANDSID
  • _gat_UA-27815696-7
  • _ga
Emme saa tietää, milloin olet käynyt sivustossamme, emmekä pysty seuraamaan sen toimintaa, jolloin sivuston käyttökokemus saattaa heikentyä.

Oops, it looks like you're not logged in! Please Or create an account.
BACK TO TOP