MITEN VIIMEISTELYPUUTERIA KÄYTETÄÄN?

ALL

Viimeistelypuuterilla, jota kutsutaan myös kiinnityspuuteriksi, on sama tehtävä kuin hiuslakalla kampauksen viimeistelyssä, se kiinnittää luomasi lookin! Viimeistelypuuteri on "näkymätön" vaihe meikkirutiinissa, joka kirjaimellisesti kiinnittää kasvomeikin iholle ja varmistaa, että se pysyy missä pitääkin. Meikin ”kiinnitys" tarkoittaa, että meikki pysyy virheettömäna mahdollisimman pitkään.

product_laydown_lasting_fix_loose_setting_powder_2_dmi_image_na_no-cta

KUINKA VIIMEISTELYPUUTERI TOIMII?

Hyvä peukalosääntö meikinteossa on, että kun levität kerroksen kosteaa ja kerroksen kuivaa tuotetta, ne ’sulautuvat yhteen' ja meikki kestää kauemmin. Perinteinen nestemäinen meikkivoide ja peitevoide ovat ’kosteita’ tuotteita, kun taas viimeistelypuuteri on 'kuivaa'. Voit siis huoletta levittää kerroksen kuivaa tuotetta kostean tuotteen päälle ilman, että lopputulos näyttää kakkumaiselta tai ylimeikatulta.

MIHIN VIIMEISTELYPUUTERI LEVITETÄÄN?

Kaikkialle missä haluat meikin kestävän kauemmin ja näyttävän moitteettomalta. Aiemmin oli tavallista käyttää puuteria koko kasvoille, mutta tänä päivänä muodikkaalla raikkaalla ja kasteisellä iholla puuteria käytetään lähinnä strategisissa paikoissa. Hieman nenänvarteen tai leukaan tai mihin tahansa, missä iho helposti kiiltää tai rasvoittuu ja toivot meikin kestävän pidempään.
Lasting-fix-powder-step-by-step-static-R3

MITEN LEVITÄN VIIMEISTELYPUUTERIN?

Viimeistelypuuteri on yksi harvoista kauneudenhoitotuotteista, jota ei voi levittää sormin. Parhaan mahdollisen peittävyyden saavuttamiseksi tarvitset ehdottomasti meikkisiveltimen. Käytä suurta, tuuheaa ja pehmeää sivellintä niin saat tuotetta levitettyä mahdollisimman laajalle alueelle jokaisella vedolla. Pyyhkäise kaikki kasvojen alueet (silmänaluset, nenänpielet, leukalinja jne.)

MILLAINEN VIIMEISTELYPUUTERI ON PARAS?

Lasting Fix Loose Setting Powder on läpikuultava puuteri, jota voi levittää nestemäisen meikin (kuten meikkivoiteen tai peitevoiteen) päälle ja alle kiinnittämään meikki ja hillitsemään ihon kiiltoa ja rasvoittumista. Älä huoli - se ei lisää tai poista väriä iholta tai meikistä, se on kirjaimellisesti näkymätön. Fit Me Matte + Poreless -puuteria voidaan käyttää myös meikin kiinnittämiseen, mutta siinä on myös aavistus sävyä ja peittävyyttä.

SILMÄT

Landing10
TUTUSTU
SILMÄT
TUTUSTU

KASVOMEIKKI

Landing11
TUTUSTU
KASVOMEIKKI
TUTUSTU

HUULET

Landing12
TUTUSTU
HUULET
TUTUSTU

Kulmakarvat

bryn-landingPage (1)
Explore More
Kulmakarvat
Explore More
Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.